Nexus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=crU12sgcrfU deişik bi tarzları olan türk grup. baya hoşuma gitti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 başarısız artı kız çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 melodileri cok güzel buldum. kadının sesi de cok güzel. ama o ağaçtkai garip tellerin oluşturdugu sesi çözemedim o ayarı. sözlerle melodi uyumla gelmedi bana. galiba en çok o rahatsız etti kulağimi @jedi burda müzikle ilgileniyoruz kadının güzeliğiyle deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 portecho'ya benzer bi havaları var ama nebileyim değişik bir tat =) dinlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 kesinlikle mükemmel. dün ilk defa dinledim, bugün loopta dinliyorum infinite face'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 background süper olmuş türk ezgilerle desteklenmiş: başarılı çalışma olmuş.. çok önceden yapılması gereken şey sonunda yapılmış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Beğendim ben, klip te güzelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Hoş bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar