Kharon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 5 sene once birisi mubalag ile misal vermis, birden hepimiz ergen olmusuz. Liseli alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 ben hala fiat bis göndermesini anlamaya çalışıyorum. Ya da salla gitsin liseli ile liseli olmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 KHaRoN said: 5 sene once birisi mubalag ile misal vermis, birden hepimiz ergen olmusuz. Liseli alert Ben ergenim arkadaş kendi adına gonuş!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Selam, Hepimiz ergeniz! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 sizi mi kiricam ben de ergenim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 jadddettt said: Redogski said: tandığınız çok bahtsızmış... benim o dediğim arkadaşta kemer fln takılıymış. enkazı kaldırırken ibre 140 ı gösteriyomuş. yani ciddi bi takla baya bi :D Ergen forumunda araba başlığı açılırsa böyle muhabbet döner, Fiat bisin ibresi 140'ı gösteremez güzel kardeşim yok öyle bir hızı o arabanın, yanına dahi yaklaşamaz. fiat bis nerden çıktı ya ben alfa için konuşmuştum 5 sene önce :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 alfa romeo ne bileyim ,hacı şevket ve mahdumları şeklinde çağrışım yapar bana o yüzden üzülürüm hep o araç markasına yan gözle baktığımdan dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 159'ların tanıtımı şu sitede mevcut http://www.alfaromeo.com/com/#/home ama Tr olanına girdiğimde yok ve evet biliyorum üretilmiyor artık. Bu aracı talep eden bir insanın 2013 ya da 2014'de 0 km bulma ihtimali var mıdır? Ya da Alfa sedan serisine devam edecek mi üretim olarak? Bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 alfa romeo ise beta juliet mi oluyor arkadaşlar ? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Ha bu arada, fiat BİS 140ı görmez diyen arkadaş, Şaşmaz sanayiye uğrayabilirse kanıtlayabiliriz. Şimdi görünce söylemek istedim. En azından deneseydi de yazsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 konudan uzaklasiyoruz ama fiat bis in teknik ozelliklerinde top speed i 116 km/s gozukuyor. 0-100 u ise 33 saniye, ustelik 700 kg gibi hafif bir arac olmasina ragmen. resmi fabrika rakamlari. arac modifiye edilmedigi surece dediginiz 140 km yi gormesi en azindan fabrika rakamlari ile mumkun gozukmuyor. kadran yaniltici olmus olabilir. ayrica ibre kaza aninda serbest kaldi mi, dashboard cami ile herhangibi bir hizda sıkışabilir. onu da referans almamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar