NoS Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Tello, Carlos'tan iyi' Engin,Tello'nun, Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Carlos'tan daha iyi olduğunu söyledi. 22 Aralık 2007 12:01Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin, transferde kulübün menfaatlerine göre hareket edeceklerini söyledi. Engin, isme değil verime baktıklarını belirterek, Rodrigo Tello'nun, Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos'tan daha iyi olduğunu söyledi. Kendisine göre Tello'nun takımına daha fazla katkı yaptığını belirten Engin, "Bana göre Tello Beşiktaş'a, Roberto Carlos'un Fenerbahçe'ye sağladığı yarardan daha fazla yararlı olmuştur" dedi. Higuain ve Diatta'nın tutmadığını söyleyen Sinan Engin, "Kötü futbolcular değil ama olmadı" yorumunu yaptı, "İstediğimizi yaparsak Beşiktaş şampiyonluk yarışında olur" ifadesini kullandı. Milliyet kendi şahsi düşüncem http://www.youtube.com/watch?v=jy99hh4XOAk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 ne bu şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 yeri garbage bunun burası değil. konuyu düzgün tartışmak için ayrıca bir konu açmak isterseniz mantıklı şekillerde açarsınız. taşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 ben sımdı buraya bısey yazsam sonrada bu konu garbage dan baska bıryere tasınsa post kasmıs olur muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 İyi olamaz mı kardeşim? ADamalrı tanımıyoruz ki? Belki TEllo'nu muhabbeti daha iyi. Belki Carlos kızlarımıza bacılarımıza yan gözle bakıyo, ondan kötü. Olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Abi garanti reklamını izlemedin mi? Şeker gibi adam valla carlos. Karıya kıza düşkün tabi o ayrı, paso sevgili değiştiriyor falan. Belki milli değerlerimize ters olduğundan demiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 yavaşş derim sinan'a ben ^^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar