yýldo baggins Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 http://ulfwolf.com/angels.htm bunu eksiksiz ve en iyi şekilde tercüme edebilecek olana 50 ytl vereceğim... Ama acil gerekiyor yapmak isteyen mesaj atarsa birini seceyim 4-5 saat içinde yada ne kadar erken oluyorsa a artık 50 ytl vedririm kusura bakmayın cok acelem var şimdi cikmam gerkeeiyor acele yaziyorum o yüzden... ozel mesaj atabilirmi isteyenler aranizdan birini seceyim bosyere herkes tercüme edip ben yaptım demesin emege yazik olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 yaparımda biraz ing. çalışmam lazım bu kadar bilgiyle olmaz sanırım hello Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 ii güzel ben çeviricem de arkadaşım bi kaç saate demişsin daha cvp bile vermedin ki öm den ona göre oturup çevirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 herkese verirsin para bi kişiye yazık olur böylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Garbage'a açarsan böyle bir konuyu, kimse ciddiye almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 tamam nc halledecek. tam olarak nereye açsaydım acil lazımdı o yüzden buraya açtım karalama defterine filan açsam 10 gün cevap gelmez. konu dışına açsam hmm... bence olmazdı... neyse olduda bitti maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 hayırlı uğurlu olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 yıldo 50 az be yavrucum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 yıldo baggins said: http://ulfwolf.com/angels.htm bunu eksiksiz ve en iyi şekilde tercüme edebilecek olana 50 ytl vereceğim... yarışabilir miyiz bu konuda o_O bence ben en iyi tercüme ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 yahu 50 ytl için bu hikaye buraya aynen yazilmaz bile :) cok uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 tüh kaçırmışız ben yapardım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 ben yapar üstüne 50 ytl verirdim ama napalım kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 1 sayfa ( tercüme vs. de falan 1000 boşluksuz karakter ediyor) 7 ytl ye gidiyor genelde, bunda da 9.5 sayfa var ona göre; direkt para almak için iyi bir iş ama sağlam iş çıkacaksa hem para az hem süre az, iyi bir sonuç çıkmazdı bence ehah evet, tercümanlık okuyorum edit: 7.5 - 9.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 zaugna bende 200 kelimesi 5 ytl diye biliyorum benim kız arkadasım da cevirmenlik okuyo ordan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 ya değişiyor sağa sola göre de, zaten benim hesabımda 66.5, senin hesabında 58 ytl çıkıyor; çok büyük bir fark yok gidip profesör olmuş, yüzbin firmada binlerce sayfa çeviri yapmış adama yaptırsan aynı çeviriyi, sayfası için 50 dolar ister (sallıyorum 50yi tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 ay öldüm ya öldüm bitti edit yapıorum şimdi. evet 50 çok az ama olsun napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 600 iste, bazılarımızın bayram harçlığı o kadarmış de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 ulan 50 diosun ya napsın daha adam. gözünüze dizinize dursun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar