razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Eternalus said: bugün yine geyiği döndü bunun, dur dedim paticikteki topiğe tekrar bakayım falan derken google de geze geze şu kör nokta testini buldum. bakın şaşırın efendim buyrun. http://www.lancelhoff.com/how-to-find-your-eyes-blind-spot/ bunu biyoloji dersinde görmüştük, hatırladım bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 hesaplanamaz bence tam olarak dead pixel var gözümde bak çok saçma oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 dead pixel değil de floaters var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Slat said: ohaa feci bişeymiş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aforoz Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 7 mp olması lazımdı ya 300 400 neymiş ben öyle okumuştum optik dersleri sırasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eryres Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Gözden göze değişir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 benim gözümde biraz miyop var megapiksel kaybı yaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 bosvericen megapixel i facebook foto mu degil mi onemli olan o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Sly-One said: benim gözümde biraz miyop var megapiksel kaybı yaşıyorum 3-5 megapiksel çok sorun değil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Şimdi Allah insanı çok güzel yaratmıştır. Dünyayı insan için yaratmıştır. Bu sebeple insan gözü megapiksel gibi gavur icatlarının çok çok üstündedir. Kıyaslama yapmayın yamulursunuz...darvin din bilim diye bi konu gördüm çok etkilendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ben sanki bi yerde hesaplanması mümkün değil gibi bişey okumuştum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar