irin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 yahu bir ben miyim ?olmuor yapamıorm gerci ben kavanozda acamıorm parmaklar cok gucsuz galiba..ne yapmalıyım ?????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 montla sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 ya nası oluyorsa o kavanozların kapağı ilahi kudretle feci sıkışıyorlar ama kas kas sonunda açılıcak elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 ahah ben fıçı efes aça aça tişörtleri delik deşik ettim. tişörtle tutup çeviriyordum hep. of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 ölümcül kapatılmış bi konserve açarken o kadar zorlamıştımki boynum cıtlamıştı anlam verememiştim. edit:typorrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 çatalı (tuttuğun kısmını, yoksa kırılıp kafana girebiliyor ucundaki parçalar, acıtıyor :() sok kapağın altına FLOPPSSS diye ses gelir hiç olmadı, veya TAK diye açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Daesu said: boytım cıtlamıştı Aga oran neren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 boynum ya boynum editledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 hmm boynuymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Öyle açamadığınız kapakları çakmakla bir 20 saniye kadar ısıtın öyle açın. Isıtıp genleştirirsiniz kapağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Senelerdir günde sayısız defa pet şişe açıp kapatıyorum. Bir gün farkettim ki hep aynı elle açıp kapatıyorum. Öbür eli denedim, yetemedi (önceden benim kapattığım bir şişeye). Yani bu bir deneyim. Tüyo da vereyim: Öncelikle bu parmak ve bilek işi. Uygulanan çevirme kuvvetinden çok kavrama kuvveti önemli zira el kayıyorsa kuvvet boşa gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Birde kende kapattığı kapağı açamayan arkadaşlar var =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 şişenin kapağının tepesini sol bilekle dirsek arasına koyun.. şişe dik duracak yani kolnuzun yere bakan kısmına dayayacaksınız.. sol elinizi sağ omzunuza getirip kolunuzu kapağa bastırarak sol kolunuzu dirsekten 150 derece döndürün.. kapak etin içine sıkışıyor ve "psst!" afiyet olsun =) umarım anlatabilmişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Çevir aç kapağın tınısı hiç bir şekilde bira ile uyuşmuyor. İkisini yakıştıramıyorum birbirine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Hayalim , normal açacakla açılan kapakları Wolverine misali dişimle açmak. Yapılabilir , kendime güvenim tam , dişler hazır. Bekleyin beni kapaklar ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 lisedeyken acardık öle şişman efes kapaklarını dişle. sonra gereksiz oldugu kanaatine vardım sanırım bıraktım.dişlerim saglam kaldı :) acamadıgınız konserveler cam şişe bezelye, garnitür konserveleri tarzıysa bıcakla biraz kapagı dürtüklüyorsun kenarından fıs diye ses gelir ondan sonra serce parmagınızla kaktırın acılır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 şvepsleri de açamıyorsanız eğer sizin için yapılabilecek bir şey yok d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 @fly catalla fln acıorm yauv ama neden baska bir objeye bagımlıyım ya ıssız adaya dussem catal olmasa(yalnız cevir-ac adada)ben anladımki sorun bilekte cok zayıff.bileydim yıllarca kol calısacagıma ,böyle hayati önemi olan bileğime yuklenirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Yanlari tirtikli degil de yuvarlak olan cevir ac kapak istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 barnak egzersizi yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 sola cevir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 sağa çevir, sola çevirdiğin için açamıyorsun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 sola çevrilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Abi, aslında iki yöne de dönüyor o zaten, neye göre kime göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Hiç yuvarlak olupta sağ doğru çevrilerek açılan bişi görmedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar