cemal203 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 ben dragonun paralize fielden geçince paralize olmamasını istiyorum millet dragona paralize büyüsü atmama scriptini veriyor..zaten paralize field dragona diil yere atiyor biri akıllıca bi script versinde deneyeyim pleasse
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Sen biraz biseyler arastirsan, ustune de biraz kafani calistirip herhangi bir resist scriptini paralyze field'a uyarlasan? Hatta kimsenin sana yardim etmek zorunda olmadigini da hatirlasan da boyle sacma sapan topicler acmasan?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Burda kimse senin hizmetine çalışmıyor belkide yardım isteme üslubunu arkadaşlar ben bunu beceremedim nasıl yapabilirim şeklinde kibar bi yöntem değiştirirsen belki...
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 bence sorununa çözüm bulundu ama incelemedin anlaşılan birde scripts sitesini kurcala. ncpleri.[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi
Öne çıkan mesajlar