Killer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Jedi said: burunda olursa beyni delme kkabiliyeti var kılın uzayarak kıcındaysa gg. nerende ? ya kıl burunda zaten içeri uzuyo.dışarı uzar en kötü dfglğd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Füks said: PrudenT said: shuTdoWnX said: oldugu yerdemi yoksa diğer kılların etrafındamı of yere düştüm ahauhauha hem kendi hem de diğer kıllar etrafında. aynı zamanda üstten basık yandan şişik cık olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Niye hortlattınız bu konuyu. :D Çok tırsacak bir durum değil. Hallediliyor ama biraz sancılı eheh. Kılın geriye doğru salto yapması kıl dönmesinin esas faktörü değil. Saçtan, bilimum yerlerden gelen kılların hassas bölgeye saldırı yapması ile oluyor. Neyse fazla ayrıntı iyi değil. Kıçta acı varsa durmayın iki dk. :D Sonra fenaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Çevremde bi kere duydum, demek ki herkesin başına gelebilecek ama çok rastlanabilecek bi durum değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 aslında çok insanın başına gelio fakat insanlar sölemio sonuçta kılım döndü die pek =) bayanlarda da olabilior bu arada hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 makatta bi delik daha açıolarmış kötüymüş baya geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 sexdrugsrocknroll said: makatta bi delik daha açıolarmış 4sm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Ardeth said: ayrıca her gün duş alırsanız kıl dönmesi olma riski baya düşük heh yalan , 2 kez oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 uplayip durmayin sunu :p bir kere oldum hemen paranoya geliyor genemi cikcak diye 2 ay pansuman cilesinden sonra neyse kafa ve kaslar haric vucuttaki butun killardantemelli kurtulmanin bir yolunu aramaya devam edicem hatta kafa ve akslarda gidebilir lex luthor gibin biri kriptoniti getirsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 bulursan bana da haber ver, ben de istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Collinanın hastalığı http://en.wikipedia.org/wiki/Alopecia Tabi saç kaç hiç bişey kalmıyor bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ýsmail YK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 hayda bu kadar yaygın birşey miymiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 benimde kuyruk olması gereken yerde bi dert var. Kanser etcek yakında beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 kuyruk sokumunuzu temiz tutun lan. kıl mıl olmasın. hadi bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Kıllı bi insan olarak paranoya oldum gece gece. Üstüne gittim youtubeda müthiş kıl dönmesi diye birşey izledim. Ameliyatı baştan sonra gösteriyor. (Sanırım kapalı diye bahsedilen türden) Bi de sonuna kadar izledim midem fena oldu dostlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 danone yoğurtları kıl dönmesi yapıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ginaly said: kuyruk sokumunuzu temiz tutun lan. kıl mıl olmasın. hadi bakim. aslında bunu adam akıllı yapmak çok zor. jilet dediğin kattiyen olmaz herkes biliyor. Piyasadaki nolduğu belirsiz kremlerin de çoğu kalitesiz ve bu kremler jiletle aynı etkiyi yapıyor. Daha çok çıkartıyor. Aman dikkat. Sağınızı solunuzu çok elleşmeyin öyle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ya aklıma takılmışken sorayım, saçlarım 2 numara da şu vakit kısacık yani bildiğiniz ancak bi yerinde dokununca garip bi acı hissediyorum çok değil ama hoşta değil kıl mı dönüyor sdfds paranoya oldum bu kadar kısa saçta kıl döner mi? kafada döner mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 kafada dönmez ya dönerse kötü yani haha göte benzemez kafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Benziyosa daha kötü zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 iki dakka geyik yapmayın :D kılınız dönsün emi df. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bende de oldu 4 haftadır uğraşıyorum. kesip biçiyorlar insanı hoş değil sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Lütfen bu bahsi kapatalim kuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ardeth said: kıl dönmesi olduysa öl daha iyi bence Cok bilimsel yaklasmissin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar