Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kılım dönmüş püfff

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Füks said:
PrudenT said:
shuTdoWnX said:
oldugu yerdemi yoksa diğer kılların etrafındamı

of yere düştüm ahauhauha

hem kendi hem de diğer kıllar etrafında. aynı zamanda üstten basık yandan şişik

cık
olmadı
Mesaj tarihi:
Niye hortlattınız bu konuyu. :D
Çok tırsacak bir durum değil. Hallediliyor ama biraz sancılı eheh.

Kılın geriye doğru salto yapması kıl dönmesinin esas faktörü değil. Saçtan, bilimum yerlerden gelen kılların hassas bölgeye saldırı yapması ile oluyor. Neyse fazla ayrıntı iyi değil. Kıçta acı varsa durmayın iki dk. :D Sonra fenaa
Mesaj tarihi:
uplayip durmayin sunu :p
bir kere oldum hemen paranoya geliyor genemi cikcak diye 2 ay pansuman cilesinden sonra

neyse kafa ve kaslar haric vucuttaki butun killardantemelli kurtulmanin bir yolunu aramaya devam edicem
hatta kafa ve akslarda gidebilir lex luthor gibin

biri kriptoniti getirsin!
Mesaj tarihi:
Kıllı bi insan olarak paranoya oldum gece gece. Üstüne gittim youtubeda müthiş kıl dönmesi diye birşey izledim. Ameliyatı baştan sonra gösteriyor. (Sanırım kapalı diye bahsedilen türden) Bi de sonuna kadar izledim midem fena oldu dostlar.
Mesaj tarihi:
ginaly said:
kuyruk sokumunuzu temiz tutun lan. kıl mıl olmasın. hadi bakim.

aslında bunu adam akıllı yapmak çok zor. jilet dediğin kattiyen olmaz herkes biliyor.
Piyasadaki nolduğu belirsiz kremlerin de çoğu kalitesiz ve bu kremler jiletle aynı etkiyi yapıyor. Daha çok çıkartıyor.
Aman dikkat. Sağınızı solunuzu çok elleşmeyin öyle :p
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ya aklıma takılmışken sorayım, saçlarım 2 numara da şu vakit kısacık yani bildiğiniz ancak bi yerinde dokununca garip bi acı hissediyorum çok değil ama hoşta değil kıl mı dönüyor sdfds paranoya oldum bu kadar kısa saçta kıl döner mi? kafada döner mi?
:D
  • Yeni Oluştur...