Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 paticikte küfür serbest olsun sözlük gibi. asdfghjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 aramaya inanmak1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 dostum açılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 olmaz seviye düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 güzel fikir ama uygulaması zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 zaten 3-5 kız var serbest olursa hepsi kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 ben yorum yapamadım bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 kafan mı güzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 ne aldıysan aynısından istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 yazık ferrero'yu da kaybettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 zeka seviyenden şüphe duymaya başladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Farklılık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 geçmiş olsun ferrero kim vurdu kafana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 ayar ayar döner sahibine kayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 I R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Ferrero said: zaten 3-5 kız var serbest olursa hepsi kaçar. tek korkumuz! rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 küfür edipte napçaanız bşver tek korkumuz olayı süper :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 kudurle argoyu ayirabildiginiz gun guzle bi gun olcak kufur bi insana edilir hakaret amaclidir argo ise bir dilin kulanilmasina hos bakilmayan ikinci kismidir patide zaten argo serbest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 yani ben şimdi http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=gotunu+parmaklayan+eksi+sozluk+yazarlari bunun paticik versiyonunu açsam hiçbir problem olmaz mı? ya da http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=am+bitlerinden+korunma+yontemleri şeklinde bir topic açsam? (dikkat ederseniz "ssg" açmış) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Ardeth said: * burda kocıman resim var o yüzden quote'larken bunu yazmayı daha uygun gördüm çünkü resim çok yer tutuyo kocaman oluyo yani bi resmi quote edicem diye mesaj 3 kat daha çok yer kaplıyor kötü görünüyor bence zaten resim quotelayınca da mesela resim mesajından kendinden bile daha çok yer kaplıyor bence bu mesajın kendisine de bi hakaret ve küçümseyici bi hareket bu yüzden resim quotelarken resmi silip onun yerine böyle kısa kısa yazılar yazarsak çok daha güzel olur nasılsa herkes resmi quoteladığımızı anlıyor deel mi bence anlıyorlar, hem bu şekilde mesajlar da göze daha hoş görünüyor bi tanecik resim her yerde gözükünce pek güzel olmuyor ne de olsa bu yüzden resim quote etmeden herkes BİR KEZ DAHA düşünmeli, bu resmi gerçekten quotelamak istiyor muyum diye, ben düşündüm ve quotelamak yerine bu yazıyı yazdım, böylece insanlık görevimi yerine getirdim ve quoteların kısalmasını daha küçük gözükmesini sağladım. * DOSTUM ÇOK SERT ÇIKMIŞSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 dostum eksisozlugun kurallari farkli, paticigin kurallari farkli. burda bu tip bir topigi ORCUN-CC bile acsa gereken yaptirim uygulanir.(orcun babaya dokunan eller kirilsin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 evet dostum bende ondan bahsediyorum. kurallar farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Ferrero said: yani ben şimdi http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=gotunu+parmaklayan+eksi+sozluk+yazarlari bunun paticik versiyonunu açsam hiçbir problem olmaz mı? ya da http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=am+bitlerinden+korunma+yontemleri şeklinde bir topic açsam? (dikkat ederseniz "ssg" açmış) kelamlarina karsi yazmistim. anlayamamisim ayni seyden bahsettigimizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Saeros said: Ardeth said: * burda kocıman resim var o yüzden quote'larken bunu yazmayı daha uygun gördüm çünkü resim çok yer tutuyo kocaman oluyo yani bi resmi quote edicem diye mesaj 3 kat daha çok yer kaplıyor kötü görünüyor bence zaten resim quotelayınca da mesela resim mesajından kendinden bile daha çok yer kaplıyor bence bu mesajın kendisine de bi hakaret ve küçümseyici bi hareket bu yüzden resim quotelarken resmi silip onun yerine böyle kısa kısa yazılar yazarsak çok daha güzel olur nasılsa herkes resmi quoteladığımızı anlıyor deel mi bence anlıyorlar, hem bu şekilde mesajlar da göze daha hoş görünüyor bi tanecik resim her yerde gözükünce pek güzel olmuyor ne de olsa bu yüzden resim quote etmeden herkes BİR KEZ DAHA düşünmeli, bu resmi gerçekten quotelamak istiyor muyum diye, ben düşündüm ve quotelamak yerine bu yazıyı yazdım, böylece insanlık görevimi yerine getirdim ve quoteların kısalmasını daha küçük gözükmesini sağladım. * DOSTUM ÇOK SERT ÇIKMIŞSIN Bu mesajında sanırım "bakkala indim ve brokoli ile yoğurt aldım" demek istemişsin? Yukardaki mesaj gerçek hayat tecrübeleri ile harmanlanmış starbucks kahve çekirdekleri ile birlikte kavrulmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar