Xechelon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ya sifreyi giriyorum olmuyo secret questionda cevapliyorum bunuda kabul etmiyo ne yapmam gerekir bi fikri olan varsa acilen soyleyebilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Ana siteden yetkilileri bilgilendir hemen durum hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 orjinal cdkeyi istiyolar bense kitapcigi kaybettim bulamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 O zaman bilemiyorum açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Adam gizli soruyu nasıl gecmiş anlamadım dogrusu. Belkide sen unuttmuşsundur gizli soruya verdigin yanıtı. Geçenlerde benimde şifreyi çaldılar ama gizli soru ile aldım yeni şifre. Tabi para ve itemlar gitmişti. CD-KEY i bilmek yetmiyor. CD-KEY i taratıp göndermenide istiyorlar ayrıca. Bu durumda işin biraz zor olcak. Senin elinde ne gizli soru nede CD-KEY var. Zor dostum. Geçenlerde blizz forumlarına bu problemler hakkında bir topic actim. Blizzard ın account güvenliğini yetersiz buluyorum. Şifre değiştirirken veya mail adresini degiştirirken CD-KEY sorması lazım. Ayrıca büyük küçük harf farklılığınıda etkinleştirmeleri lazım. O kadar basitki suan , adam şifreyi bildimi herseyi yapabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Adamlar guvenlik icin kasmak yerine isi kullanicinin ustune atiyorlar. Bilincsiz kullanici isen sifreni kaptirman an meselesi, ha sonra ne oluyor, tirmala dur yok nufus cuzdani fotokopisi yok cd key taramasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Bizim de bi olayımız olmuştu bizden sadece kimlik çıktısı + kredi kartının son 4 rakamını istemişlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 hesap senin adına kayıtlı ise support kısmından hacked accaunt u sec ve bir web forum doldur akabinde foruma ek olarak kimlik scani iliştir bu kimlik TC nufus cuzdanı / ehliyet / pasaport olabilir taratırken dikkat et limit 1.5 mb ı gecmesin kabul etmiyor gereken işlemi blizz en kısa (?) sürede gercekleştirir ki buda 1 bucuk hafta cıvarı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar