Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

accountum hacklendi=((


Xechelon

Öne çıkan mesajlar

Adam gizli soruyu nasıl gecmiş anlamadım dogrusu. Belkide sen unuttmuşsundur gizli soruya verdigin yanıtı. Geçenlerde benimde şifreyi çaldılar ama gizli soru ile aldım yeni şifre. Tabi para ve itemlar gitmişti. CD-KEY i bilmek yetmiyor. CD-KEY i taratıp göndermenide istiyorlar ayrıca. Bu durumda işin biraz zor olcak. Senin elinde ne gizli soru nede CD-KEY var. Zor dostum.

Geçenlerde blizz forumlarına bu problemler hakkında bir topic actim. Blizzard ın account güvenliğini yetersiz buluyorum. Şifre değiştirirken veya mail adresini degiştirirken CD-KEY sorması lazım. Ayrıca büyük küçük harf farklılığınıda etkinleştirmeleri lazım. O kadar basitki suan , adam şifreyi bildimi herseyi yapabiliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hesap senin adına kayıtlı ise support kısmından hacked accaunt u sec ve bir web forum doldur akabinde foruma ek olarak kimlik scani iliştir bu kimlik TC nufus cuzdanı / ehliyet / pasaport olabilir taratırken dikkat et limit 1.5 mb ı gecmesin kabul etmiyor gereken işlemi blizz en kısa (?) sürede gercekleştirir ki buda 1 bucuk hafta cıvarı oluyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...