bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Eagle_eye gösterdi bana yok böyle bişey ya çok komik =) Küfürbaz Haydo Muhtarlık Seçimleri Küfürbaz Haydo Miras Davası Küfürbaz Haydo 50milyon dolarlık karı youtubedan diğer videolarınıda izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 eglence bolumumuz acildi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 aaa ne güzel görmedim :) ne zaman açılmış o be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 3 gündür izliyorum bunları :D harika hepsi süper yapmışlar. Bende aynı ekipten Hızlı Gonzales 1 ve 2'yi koyayım bunlar da çok güzel. Hızlı Gonzales 1 Hızlı Gonzales 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bütün videoları izledik, muhtar seçimleri ve 50 milyon dolarlık karı hakkaten efsane olmuş hatta gülmekten ağladık o derece. ben hayatımda bu kadar başarılı bir dublaj daha görmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Bu ne abi ahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mükemmel olmuş :D nekadar küfür dublajlı videoları sevmesemde genelde(bokunu çıkardıklarından) bunlar çok başarılı olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar