PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 başımız sağolsun allah rahmet eylesin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 İnamıyorum!! Çok severdim, muhteşem bi oyuncuydu, Allah yakınlarına sabır versin. Bayram bayram habere bak ya =,[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 :( daha gençti yaw. Çok üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 türk tiyatrosu için çok büyük bir kayıp.. Allah rahmet eylesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ismet inönüyü oynarken çok beğenmiştim valla hayran kalmıştım ekmek teknesini de seviyordum zaten orada da çok iyi oynuyordu başımız sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 durumu ağırdı zaten. başımız sağolsun. Ailesine Allah sabır versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 inanılmaz üzüldüm,allah rahmet eylesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Artiz Mektebi'nde hademe rolünde terlikleri ile kuğu gölü balesi yaptığı bir sahne vardır ki mutlaka görülmesi gereken bir sahnedir. Zaten Artiz Mektebi başlı başına izlenmesi gereken bir eser. Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 allah gani gan rahmet eylesin mekanı cennet olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 cok buyuk bi oyuncuydu allah rahmet eglesin imdb den bi kac sey hakkinda Date of Birth:1942, Fatih, Istanbul, Turkey awards 2001 Won Best Actor National Competition for: Dar alanda kisa paslasmalar (2000) Tied with Erol Keskin for Herkes kendi evinde (2001). Filmography Bir ihtimal daha var (2007) .... Mercan ... aka There Is Another Possibility (International: English title) "Hatirla sevgili" .... Ismet Inönü (1 episode, 2007) ... aka Remember Darling (International: English title) - Episode #1.12 (2007) TV episode .... Ismet Inönü Can (2007) (TV) .... Doctor Eve dönüs (2006) ... aka Home Coming (International: English title: festival title) "Esir kalpler" (2006) (mini) TV mini-series .... Rüçhan Akerman "Sevda çiçegi" (2006) (mini) TV mini-series .... Nasit Abdülhamit düserken (2003) .... Tevfik Pasa ... aka The Fall of Abdulhamit (International: English title) "Ekmek teknesi" (2002) TV series .... Firinci Nusrettin (2002-) Dar alanda kisa paslasmalar (2000) .... Haci ... aka Offside (Europe: English title: festival title) Cumhuriyet (1998) .... Ismet Inönü "Bizimkiler" (1989) TV series .... Sükrü (1997-) Agir roman (1997) .... Berber Ali ... aka Cholera Street "Azmi" (1995) (mini) TV mini-series "Kurtulus" (1994) (mini) TV mini-series .... Gen. Ismet Pasa Çözülmeler (1994) Firefly (1989) Asik oldum (1985) .... Haluk "Üç Istanbul" (1983) (mini) TV mini-series .... Moiz ... aka Three Faces of Istanbul (International: English title) Hababam sinifi güle güle (1981) .... Müjdat ... aka Bye Bye, Crazy Class (International: English title: literal title) Lyckliga vi... (1980) .... Berättaren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 İsmet İnönü denince aklıma kendisi gelir. Çok üzüldüm, gerçekten aydın olan sanatçılarımızdan birini daha kaybettik. Başımız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 iyi bir oyuncuyu, dürüst bir sanat adamını daha kaybettik. başımız sağolsun. çok üzüldüm duyduğumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 bugün duydum ben de. allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar