aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 s03e11 Leonard'ın annesi Sheldon'ı öptüğünde koltuktan fırladım asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 güzel bölümdü LAA LA LA LA LA LAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 s3e11 Homoseksuellik konusuna lak diye dalmasi superdi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Darko2 said: s03e11 Leonard'ın annesi Sheldon'ı öptüğünde koltuktan fırladım asdfgh Benimde orda ağzım bir karış açık kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Xaenin said: Abi anlamıyorum bu nasıl bir pantolon, nasıl bir ayakkabı? ahhah sokakta bana da böyle bakıyolar euhuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 sarhosluk bolumlerini begenmedim hic ya, gercekci olmamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 whats that? - your new girlfriend hiç bu kadar aşağılamamıştı dizi , karakterlerinden birini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 sheldon süper son bölümde ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 of guldurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 tunch said: whats that? - your new girlfriend hiç bu kadar aşağılamamıştı dizi , karakterlerinden birini.. burda attığım kahkaha yeri göğü inletti Genel olarak da güzeldi bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Çok iyi bölümdü epey güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 we scored ... .. ... .. I ammm wing mann hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 tunch said: whats that? - your new girlfriend hiç bu kadar aşağılamamıştı dizi , karakterlerinden birini.. bir nerd olarak dizinin en iyi hatununu götürüyodu bence böle bişiyi hak etmişti artık:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 eöhm. "Good night, puny human!" Abi bunun üzerine yapacak hiç bişey yok. Sheldon ölüm sebebim olacak benim. :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 FlatLand (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 böyle bir erkek var mıdır cidden ya adamda zerre ilgi yok ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 evilmaddox said: eöhm. "Good night, puny human!" Abi bunun üzerine yapacak hiç bişey yok. Sheldon ölüm sebebim olacak benim. :D :D ahahah abi anırdım burda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Harika bölümdü yine,dizi iyice Sheldon üzerinden gidiyo,iyide oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 sheldon'u acilen astiye almak lazim. bakalim napar sdhhf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 son lafta 3 arkadas bırde 1 sey dıyor bolumun sonundada soyluyor aynı seyı o soyledıgı sey nedır anlayamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 3 arkadas bi de 1 tane is arkadasi modunda. is arkadasi da degil de, tanisiklik olan biri anlaminda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ep13 rorschach göndermesi cok iyiydi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 hahaahaha mobsters sleeping with fishessssss baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Bazinga! Bazinga! Bazinga! Bazinga! ahahahahaah çook iyi bir bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar