Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Arkadaşlar, DVD'ye yazdığım bir .rar dosyasının şifresini hatırlayamıyorum, şifresini kıracak bir program arıyorum o nedenle. Bilen varsa bi zahmet söyleyiversin, deliricem yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Başlığı googlelarsan mevcut yazılımları görebilirsin ama iş görenleri paralı olacaktır. Ayrıca ne kadar iş gördükleri de tartışılır, birkaç tane deneyip de sonuç alamadığımı hatırlarım, belki de brute için yeterince zaman ayırmadığımdandır. Advanced RAR Password Recovery yaygın olanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Birkaç tane indirdim, yaptıkları iş bir .txt dosyasında yazan şifreleri denemek tek tek. Çok gerizekalıca bir yöntem yani, adam gibi çalışanı bulamadım bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Advanced RAR Password Recovery var ama brute-force suxxor. hatırlamaya çalışmak daha kısa sürüyor bazen sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Ya yeni bir dosya olsa kasarım da hatırlamaya, taa geçen sene indirdim oyunu, DVD'ye de şifresini eklemeden yazmışım salak gibi. Hayatta hatırlayamam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 rar dosyasının ismini google'da arat %90 işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar