Chemical Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Niran Ünsal mahkemelik olduğu Peker Açıkalın hakkında elinde raporlar olduğunu söyledi.. 19.12.2007 19:53 Niran Ünsal ile Peker Açıkalın yeniden mahkemelik oluyor. Ünsal: Eğer elimdeki raporları açıklarsam Peker Türkiye'den gider!.. Birlikteliklerinden Şeker adlı bir kızları bulanan Niran Ünsal ile Peker Açıkalın, kızlarının velayeti için daha önce defalarca mahkemelik olmuştu. Şeker'in velayeti annede kalmış, Açıkalın'a ayda iki kez kızını görme hakkı tanınmıştı. Ancak Açıkalın'ın kızını, Ünsal'ın izni olmadan okul çıkışı alması ikiliyi yeniden karşı karşıya getirdi. Türkiye'de yaşayamaz Açıkalın, "Şeker'e 3.5 yıl ben baktım. Kendisi o sırada bir evlilik yaptı, boşandı ve bir ay geçmeden başka biriyle evlendi. Yani özel hayatındaki çalkantılara baksın" dedi. Ünsal ise Açıkalın'ın psikolojik destek alması gerektiğini vurguladı ve sert konuştu: "Benim elimde öyle raporlar var ki, açıklarsam, Peker Türkiye sınırları içinde yaşayamaz. Benim canımı sıkmasın." Şimdi Açıkalın, yeniden velayet davası açmaya hazırlanırken, Ünsal da Açıkalın'a tehdit ve hakaret ettiği gerekçesiyle dava açıyor. Kaynak: Habertürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ölümüne kangayız :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DX(B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 said: Misafir 19.12.2007 09:52 la bu aralar ülkeden giden gidene. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Mümkünse giderken magazincileri de götürsünler, atlas jet ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 uyusturucu bagımlısı anne baba. seker isminde kız. hey allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 İsmi de pek şekermiş kızın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Şeker kız Candy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Nedendir bilinmez ikisinden de nefret ediyorum. Ha Niran Ünsal & Peker Açıkalın ha da... Neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar