Chemical Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Bu çok komik 1 bu da çok komik 2 buna çok güldük 3 beyendiğim bir şiir sen aşk şiiri yazamazsın hasan hüseyin çünkü aşk şiirden önce gelir sende oysa şiir önünde gitmelidir herşeyin sen aşk şiiri yazamazsın hasan hüseyin çünkü aşk kavganın içindedir çünkü sen içindesin kavganın elmayı kokusundan güvercini biçiminden soyutlamaktır yaşamak denilen kavagyı aşksız düşünmek sen aşk şiiri yazamazsın hasan hüseyin çünkü sen gagasından tutup kuşu öt kuşum öt kuşum demiyorsun çünkü sen yedirip çiçekleri ineğe koklayıp gerisini ineğin kok çiçeğim kok çiçeğim demiyorsun öpüşmek başka şeydir yiğidim öpüşmeyi düşünmek başka sevişmek başka şeydir güzelim sevişmeyi düşünmek başka sende yaprak -iki gözüm- sende yıldız -yürek sızım- sende su sende bu dört boyutlu kaçma tutkusu atlıkarıncadan geceleyin bakmaktır lunaparka sen aşk şiiri yazamazın hasan hüseyin çünkü sen ilkyaz yağmurlarında çırılçıplak dolaşır gibi sıcak morlarda içer gibi morları düşer gibi morlara yaşarsın aşkı iliklerinde çünkü sen iki düşman ucun bileşkesisin acısısın kavuşmanın ayrılmanın sevincisin sen aşk şiiri yazamazsın hasan hüseyin çünkü aşkın kendisidir şiirin oysa sen oysa aşk oysa sen sen sen aşk şiiri yazamazsın hasan hüseyin ekşi sözlükten komik bir yazı aloo, aloo, abi ben kamil koc istanbul-ankara otobüsünden arıyorum. kaptan molada içkiyi fazla kaçırdı herhalde, uyuyor şimdi. + evlat sakin ol, muavin orda mı? - hayır, otobüste değil, tanrım ona ne olduğu konusunda hiçbir fikrim yok! + tamam evlat, hiç korkma, sizi kurtaracağız. şimdi şoförü yavaşça koltuktan yana çek, sen oturacaksın onun yerine. - ama onu yana çekersem düşer, kendinde değil! + düşsün pezevenk! oraya senin oturman lazım. - tamam, oturdum. şimdi ne yapmalıyım? + direksiyonu tut, ne çok sıkı ne çok gevşek. - tuttum. çok eğlenceli görünüyor ehu + evlat, ciddi ol, 40 yolcunun hayatı senin elinde. şimdi; önündeki + panelde bir çok gösterge var değil mi? tam ortadaki büyük olana bak, ne yazıyor orda? - bismillahirrahmanirrahim. + hayır göstergenin üstündeki yazıya değil göstergeye bak! hız + göstergesine bak, kaçla gittiğinizi görebiliyor musun? - sıfır. + nasıl sıfır? dikkatli bak. - sıfır, gerçekten sıfır. ölecek miyiz? + otobüs duruyor mu gidiyor mu bunu söyle bana seni kuş beyinli! - duruyooor + kalk sit tir git eşşoğlueşşek! bize de panik yaptırdın. şoför kaynak ekşi sözlük bu arada türkiye ırağa girmiş evet çok ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 kombo yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 3 numara oyle boyle degil ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Baba, ortaokul üçüncü sınıfa giden oğlunun elinde karneyle salona girdiğini görür. "Allah allah, dönem ne çabuk bitmiş..." diye düşünür ve oğluna seslenir: -"Getir bakayım şu karneyi!" -"Al baba..." Adam karneye bir bakar ki, beden eğitimi ve resim dışındaki tüm dersler zayıf. -"Bir dediğini iki etmiyoruz, bilgisayar dedin, bilgisayar aldık, ingilizce kursu dedin ingilizce kursuna gönderdik, gitar kursu, müzik aletleri, ne istersen yapıyoruz. Kız arkadaş uğruna harcadığın çiçek parasının haddi hesabı yok. Ne bu notların hali, rezil şey!" -"Baba... O benim karnem değil ki, senin kitaplarını karıştırıyordum, birinin arasında karnelerinden birini bulmuştum..." Bu saatte boyle konu acilmaz. Acilirsa insanlarda uyku duzeni diye bir$ey olmaz. $ahsen ben kitlenicem $imdi... Allah seni dop etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Üç adam ölür ve cennete giderler. Sorgu meleği birincisine sorar, "Seni cennete yollamadan önce sana bir sorum var: Karına karşı sadık oldun mu?" Adam yanıtlar; "Evet, asla bir başka kadına bakmadım." Sorgu meleği, "Şuradaki Rolls-Royce'u görüyor musun? O senindir. Cennetteyken kullanabilirsin.." Sorgu meleği ikinci adama da aynı soruyu sorar ve şu cevabı alır; "Bir kez karımı aldattım ama bunu ona itiraf ettim. Beni bağışladı ve mutlu yuvamızı kurtardık." Bunun üzerine sorgu meleği, "Şuradaki Mercedes'i görüyor musun? Cennetteyken onu kullanacaksın.." der ve üçüncü adama da sorar, "Karını hiç aldattın mı?" Adam yutkunur ve şöyle der; "itiraf edeyim ki; bulduğum her kıza asıldım ve her fırsatta onlarla yattım, birçoğu ile beraber oldum. Üzgünüm." Sorgu meleği; "Ehh" der, "Ama temelde iyi bir adamsın. Şuradaki eski vosvos'u görüyor musun? Cennette onu kullanacaksın." Bunun üzerine üç adam vedalaşır, arabalarına atlar ve kendi yollarına giderler. Birkaç hafta sonra ikinci ve üçüncü adam birlikte gezerlerken barın önünde birinci adamın Rolls-Royce'unu görürler. Bara girdiklerinde adamın perişan bir halde, etrafındaki boş şişelerin arasında salya sümük oturduğunu görürler ve şaşırırlar. "Heyy! ne oldu sana?" der ikinci adam, "Cennettesin, altında bir Rolls-Royce var, hersey mükemmel ama sen niye bu haldesin?" "Bugün karımı gördüm!" der birinci adam. Diğerleri; "Aaaa! ne kadar güzel, peki derdin nedir?" diye sorarlar. Adam içini çekerek konuşur, "Kaykay'la dolaşıyordu..." Offf off off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Bir Turk, Japon arkadasinin daveti uzerine Japonya'ya gidiyor.Bir kac gun gezdikten sonra arkadasi onu calistigi fabrikaya goturuyor Teknoloji muazzam. -"Bak" diyor Japon : -"Burada robot yapiyoruz. Su robotlar ogle yemegini hazirlar ve getirir. Sunlar bebek bakar. Sunlar araba bile kullanir." Bizim Turk vatandasi hayretler icinde kalir. Dolastikca gozleri faltasi gibi acilir. Japonya'dan ayrilirken arkadasi Turkiye'ye mutlaka gelmek ve teknolojisini gormek istedigini soyler.Ve o gun gelir. Fakat bizim Turk nereyi gezdirecegini bir turlu bilemez. Dusunur ne gostermeli de altinda kalmamali Japonya'da gorduklerinin. Aklina hamam gelir. Japon ne anlar Turk hamamindan. Alir gotur. Japon'a ilginc gelir. -"Ne oluyor burada?" -"Biz burada insan yapiyoruz" -"Sahi mi ?" der Japon. Bir odanin kapisini acarlar. Iceride bir tellak adamin kolunu ovmaktadir. -"Bak," der bizimki, "burada kollar monte ediliyor." Bir baska odada bacak ovulmaktadir. -"Burada da bacaklar takiliyor". Japon bu sefer hayrette. Diger odanin kapisini acarlar.Iceride bir kadinin ustunde bir erkek, is ustunde. Japon sorar: -"Peki burada ne oluyor?" -"Burada montaj bitmis, delikler aciliyor." ===================================================== Çiftçi tavuklari için yorulmayan bir horoz almaya pazara gider. Pazarcı "Istediğiniz herşeyi bu horoz yapar" diye azgın mı azgın bir horoz satar. Adam çiftliğe döner, horozu kümese koyar koymaz tüyler uçusur, gıdaklamalar başlar. Çiftçi çok memnundur. Ama horoz çok azgındır, adam endişelenmeye başlar horoz iki günde ölecek diye. Horozu tutmaya çalışır, başaramaz. Neyse der, eve döner. Ertesi gün bir bakar ki horozun ayaklar havada dil dışarıda yatıyor ve hatta tepesinde bir akbaba uçuşuyor. Çiftçi kendi kendine "eh işte geberdi" diye söylenir. Horoz bir gözünü hafif açarak çiftçiye yarım ağızla ve kısık sesle homurdanır. "Git lan git!.. Kaçıracan şimdi akbabayı!.." ======================================================== Aklım Başıma Gelsin Küçük Cem bir gün abisinin arabasında oturuyormuş bir de bakmış abisiyle kız arkadaşı geliyor hemen saklanmış arka koltuğa. Abisi arabayı bir tepeye çıkarmış ve kız arkadaşına - Sevgilim benimle evlenirmisin demiş. Aevgiliside hayır cevabını verince abisi; - O zaman in arabadan aşağıya kadar yürüde aklın başına gelsin demiş. Ertesi gün Cem kız arkadaşını bisikletiyle aynı tepeye çıkarmış ve sormuş - Sevgilim biz büyüğünce benimle evlenirmisin - Evet - Hadi ya tamam sen bu bisikleti al aşağı in. Ben yürüyimde aklım başıma gelsin. ==================================================== Temel bir maskeli balonun yarismasinda kompozisyonuyla birinci gelmis. Cirilciplak, kafasinda gaz maskesi, elinde bir demet cicek ve orasinda sallanan bir prezervatif. Juriye gore: ciplaklik fakirligi; Gaz maskesi hava kirliligini; Prezervatifde bedensel kirliligi, bir demet cicek ise dogayi simgeliyormus. Hayir diye itiraz etmis Temel. - Punu temek istemistum. Kaput kullanmak, cicegi gaz maskesiyle koklamaya penzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 bi topik alana iki topik bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Evet... Bayram... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 arcane said: bi topik alana iki topik bedava ben dicektim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 waqas da fıkra topici açılsın diye bekliyomuş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Horoz muhabbeti komikmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Eğlence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 alence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Trance ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Latince? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 selamnumaleykum.com nihaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 SELAMINALEY.COM bikerem o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 chem bayram paketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 3. çok güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 CE EEEEEEE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Güzin Abla'ya soru ve cevabı.. Geçen gün sabah işe gitmek üzere evden çıktım. Kocam şu an işsiz, evde pinekliyor, bıraktığımda televizyon seyrediyordu. Daha yüz metre gitmemiştim ki araba önce bir sarsıldı ve stop etti. Ben de eve yardım istemek için geri döndüm. Bir de baktım kocam yatak odasında, üstünde benim iç çamaşırlarım, ayağında topuklu ayakkabılar, geçmiş aynanın karşısına pozlar veriyor. Şok oldum tabii... Oniki yıldır evliyiz. Onun hiç böyle garip birşey yaptığına şahit olmamıştım. "Ne yapıyorsun sen ?" diye sorduğumda önce inkar etti: "Kendi çamaşırlarımı bulamadım, seninkileri giydim." filan diye saçmaladı. "Peki" dedim, "Ya ayağındaki ayakkabılar, dudağındaki ruj ?" Kıpkırmızı oldu. İtiraf etti tabii: "Son altı aydır işsizlik beni bir garipleştirdi, ilk defa böyle bir şey yapıyorum. Affet beni, bir daha olmayacak !" Önce şoku atlattım, ama bir düşünce aldı beni. Nasıl olabilirdi böyle bir şey ? Onu çok seviyorum. Her zaman bana iyi bir koca oldu. Yakışıklı, kendine de bakar. Ne olur benim derdime bir çare ! GÜZİN ABLA'NIN CEVABI: Kızım, duruma çok üzüldüm. Arabanın stop etmesi bujilerden ötürüdür. Belki de benzinde bir kirlilik vardı. Bence öncelikle yakıt sistemini kontrol etmeliydin. Biraz beklesen belki tekrar çalışırdı. O zaman en yakın servise gider bir kontrol yaptırırdın. Karbüratörü de arada bir temizlet, olur mu kızım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 konunun mesaj sayısı konu dışı bölümünde -1 görünüyor, ilginç :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 TAŞINDI ÇÜNKÜ ONDAN.TAŞINANLARIN ÖYLE GÖZÜKÜYOR YOU GOT IT ?!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Saeros said: waqas da fıkra topici açılsın diye bekliyomuş :p zhauuah dogru dedin ama güzel fıkralar paylastı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar