Valeron Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Selam arkadaslar.64bit Vista Ultimate kullaniyorum.PC yi acik birakiyim dedim gece sabah bi kalktim i$igi mi$igi sonmu$ bi dokundum acildi hemen,vista uyku modu gibi bi moda aliyor kendini heralde,download da duruo dogal olarak.Nasil bunu kapatabiliriz film falan indiremez oldum : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 control panel -> power options kendin custom plan yapıp ayarlarını istediğin şekilde değiştirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 edit: buldum da abi 1 saat dio uyku modu da 1 saatte uyku moduna girmio ki ? Yani hic bi tu$a basmadan 3 saatte bekledigi oldu bu aletin kapanmio kendi kendine oyle bi duruma girmiyo diyim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 dediğin olayın ayarı bu, başka ayar bilmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 baska turlude bilgisayar i$igini kapatip vista arkada hazir duruma gecmez dimi? Uyku modundan ba$Ka yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 hd ayarına bak bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar