XeLoM Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Auchindoun serverında Nightelf Warrior'ım var. Level 62 yim ve protection gidiyorum. Eğer bu serverda raid yapan sağlam Türk guildi varsa girmek istiyorum. Artık kasacak vakit bulduğum için 70 e ulaşmam pekte problem olucak gibi değil. Olabilecek en kısa sürede 70 im. Sonra zamanım olduğu için verilen Raid Time lar içinde rahatça katılabileceğimi düşünüyorm. Bana ulaşırsanız şimdiden teşekkür ederim. Maethorir [Auchindoun] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 70 olduktan sonra kendini pazarlayabilecek düzeyde gear kasıp öyle guild aramaya çıksan daha hayırlı olurdu senin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XeLoM Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Hmm peki öyle yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 aldim nicki kara listeye görürsem farmlarim.iyi eglenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Auchindoun Horde tarafında baya türk guild i var . Ama Ally tarafini bilmiyorum. Hani görürsün serverda türk isimler ya "tamonikidenvurdu" gibi vs .. Ben hiç rastlamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Auchindoun Alliance tarafında guildimiz Shine var.Ancak arkadasların dedigi gibi level 70 olup belli bi gear seviyesine ulasman lazım.Daha sonra basvurun class ihtiacımıza göre degerlendirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedemptioN Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Auchindoun'da Shine dışında Türk guildi var mı? Progress'i önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Akerfeldt said: aldim nicki kara listeye görürsem farmlarim.iyi eglenceler. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar