Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ölmemiş olm. emule extreme mod la yeniden hayata döndüm. tiksindim rapidsharede sürekli router resetlemekten. zaten net 1024 oldu 15 dakkada bir reset atmak yoruyodu. şimdi bırakıyorum albümü geceden sabaha hazır. diskografi falan hatta. i luv u emule Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ne kasıyon baba ya gir mininovaya bilmem kaç gb lık diskografiler birkaç saate elinin altında olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 1024 fakir interneti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 niye alay ediyon? ben sana gelip apaçi lamer niki diyommu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Apache said: 1024 fakir interneti alındım bak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Ben devrim yapınca herkes internete aynı hızda girecek(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar