Juba Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Kusarız artık bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Off. Nasıl içesim var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 iyiymiş alalım 1-2 tane :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 ilk sayfadaki pakete baktım da, toblerone ve elma schweppesten başka işe yarar bişey yok be:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 yanlış yazmışlar bence ya. tekrar baktımda imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 yahu cidden çok iyi normalde migrostan aynı ürünleri alsan kaç katı fatura ödersin daha gitmedim migrosa ama süper cidden, gusta falan dışında içindeki ürünlerde çok başarılı tercihler helal valla, al 3 paket yılbaşıdan sora bile kullan bol bol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Hap yok kokoyin yok bunda, ne anladim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 jb sevsem alırdım, 2-3 haftadır var bu paket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulblades Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Direk Uğramak Lazım >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Offf enerji içeceği falan da koymuşlar da 2 OKEY atıverselerdi lazım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Bone said: Sam said: sigara nedir yılbaşı pakedinde, iyi saçmalamışlar. prezervatif filan koysalarmış onun yerine daha anlamlı. yine de iyi fiyatı tabii, sigarayı çöpe atsan bile. (:P) "herkes sigara içiyor, gördüklerinde sevinsinler" diyerek konmuş herhalde. benim bildiğim yılbaşı sepetlerine çikolata, kahve, içki, cips konulur. İş yerininin verdiği yıl başı paketi değil bu. Yanlış biliyorsun zaten. Kahve nedir ya pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 unutun. 79.90 lık paket hiçbir yerde yok. sigara 10 luk karton hakikaten. tek değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Bencede unutun onu Gelse bile paketler çalışanlar eşi dostunu çağırıp sömürtürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 migros gibi büyük bir perakendeeci için o sepetlerde kâr biel vardır :) sonuç olarak bu işin bir de stok maliyeti vardır ondna kurtuluyordur ya da fistanın dediği gibi bu paketi alamayanlar hazıer gitmişken çakma yılbaşı paketlerine yönelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 49luğunu gördüm bende 79luk yok:( rakı, şarap falan var ondada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 ben de baktım bulamadım heh tüketmiş hemen alkolik toplumumuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 oha sanki benim için bu yılbasına ozel hazırlamıslar pakedi. evde gecireyim diyodum bu sene. sigara dısında super paket, onu da kuzene veririm artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 bunlardan alıp yılbaşı sonrası teker teker satmak lazım ha, iyi para gelir. ama inanmıyorum ben bu fiyata olduğunu, olsa olsa o ufak şişelerdedir bu içkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Bulabilirseniz tabi, A.Hisarı, 4.Levent ve Yeni Levent şubelerinde tükenmiş durumda. Salakça bir butik paket tarzı birşey koymuşlar, yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Prawler said: %99.9 MÜSLÜMAN OLAN ÜLKEDE İÇKİLİ YILBAŞI PAKETİ Mİ OLUR YA? HEMEN MİGROS KAPATILMALI YERİNE BİM VE PM KURULMALI... şaka bi yana cidden fiyatlar çok iyimiş.. fakat evet kavga çıkartır bu paket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 carrefoursa da var bi paket 85 ytl viski sarap bira kola karton sigara vs.. var ahanda linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Bunlara deymez verdiğin paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 yarın ankara / incek yolundaki migrosa bakcam dağın başı umarım kalmışdır eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar