Gothic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 3 GÜNDÜR Bİ EHLİYET ALAMADIM LANNNNNN yok parmak izi yok osu yok busu anaa ne bu yarın yine 10 de gel dediler gidicez hem yarım gün ama bakalım yarında vermezlerse yeni yıla falan kalıyor of yarabbim of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 bende bu 15 ekimdeki sınava girdim nezaman açıklanır acaba sonuçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 15 Ekim mi Aralık mı :) Ekimse çoktan almış olman gerekirdi. Aralık içinse "26 Aralık-3 Ocak" arası diye bir söylenti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 aralık işte ekim yazmışım yalnışlıkla=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Rrrrrr! diye bi film var, onun hakkında bişey diyecen sandım ben de baaa.. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ben de sınavları geçtim de ehliyet almaya üşendim. 3 ay falan sonra aldım ben ehliyeti mesela. harçlar artar sağlık raporu mal olur dediler de ondan aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 kaç r var o Rrrrr! da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 üşenmeyip saydım 11 tane var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar