Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 bayadır girmiyorum paticiğe arada giriyorum falan zaman olmuyo. onda da polemiğe girmiyorum zaten eğlence bölümüne bakıyım fln fln. sorum şu; paticiğe noldu? herkes bi gergin falan. yeni bi ateist vs. şero kavgası mı çıktı yakın zamanda? ya da neblim böyle eskilerden biri mi banlandı? bi baktım razien(z) muhabbeti dönüyo bi, e o da önemli bişey değil zaten. yoksa kış mı yaramadı paticiğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 NE DİOSUN OLMMMMMMMMMMMMMM ölesine bi tepkiydi yok bişi yok nbr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 pms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 iyidir baps. senden naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 eyw dude:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Şeriatcıları bastırdık, zorlu bir darbe sonrası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 forumda ercik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar