Mumu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Milan'ın Brezilyalı futbolcu Kaka, '2007 yılının dünyada en iyi futbolcusu' seçildi. Milan forması giyen Brezilyalı futbolcu Kaka, FİFA tarafından ‘2007 yılının dünyada en iyi futbolcusu’ seçildi. Zürih’te yapılan galada Kaka, milli takım teknik direktörleri ve kaptanların oylarının 1047’sini aldı. Barça’dan Messi 504, M. United’lı Ronaldo ise 426 oyda kaldı. bence de doğru ama messi'nin c.ronaldo dan çok oy alması biraz fanatiklik ve duygusallık olmuş bence. c.ronaldo şu anda 2. sırada diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Bence yerinde bir sıralama olmuş. Hakediyor Kaka ödülü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 messi kesinlikle 2. c.ronaldo gibi tribünlere oynamıyor,deplasmanda farklı, kendi evinde farklı hareketler yapmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 evet ama messi de c.ronaldo gibi premier lig'de 17 gol atamıyor malesef =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 bunun messi nin ispanya da oynamasıyla ilgisi olabilir mi acaba :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ingiltere'de oynasa da atacağını sanmıyorum ben (bu seneden konuşuyoruz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 dreagloth bu mesajı şakasına attığını düşünüyorum açıkcası. geçen sene oynasa da atamazdı. hangi kanat oyuncusu atıyor senede 15 gol allah aşkına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 messi'nin görevi gol atmak değil zaten. bana göre c.ronaldo'dan cok daha basarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 tabiki şaka yapıyorum da efektiflik olarak da messi nin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Bayılıyorum şu adama yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 kakabok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 olay 2007 yilina gore ise tartisamaz kimse zaten kaka nin ne yaptigi ortada. ama 2. icin ronaldo bariz daha iyiydi messiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 c.ronaldo nun işi gol atmak mı sence sağ kanat oynarken ikisi de tolgacım? aynı pozisyonun adamı ikiside ama kimse kusura bakmasın ama teknik meknik şut bitiricilik orta yapma pas hepsi gömlek gömlek üstün messiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 messi sux. 2, bilemedin 3 yıla ufak takımların büyük oyuncusu olmaya aday. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 kesinlikle katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 kaka efsanedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 messi yi begenmeyen adam barca macı izlememistir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Fistan said: messi sux. 2, bilemedin 3 yıla ufak takımların büyük oyuncusu olmaya aday. ahahah futboldan çakmıyorum demenin farklı bir şekilde ifade edilişi sanırım bu :) kaka nasıl bir adamdır ya adamda tip var, boy var, ailesi de zenginmiş zaten zevkine oynuyormuş öeah be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 senden cok iyi takip ettigim ve anladıgım kesin eralp :D görücez messi'yi bakalım. futbolu anlamakla ne ilgisi var, sadece bi öngörü benimkisi. burak yılmaza da dedik sene bası ne oldu? haklı cıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 burak yılmaz messi'nin boku olamaz dicem forum etiğine aykırı kaçıcak sfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 bende öle düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 iyi de ben burak yılmaza iyi derken messi'nin tatası olabilir dememiştim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 olm messi ile burakı kıyaslamadı kkimse burda, olay olarak ornek verdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 burak yılmaz kim ya bırakın allah aşkına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar