Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyanın en iyi futbolcusu Kaka

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Milan'ın Brezilyalı futbolcu Kaka, '2007 yılının dünyada en iyi futbolcusu' seçildi.

Milan forması giyen Brezilyalı futbolcu Kaka, FİFA tarafından ‘2007 yılının dünyada en iyi futbolcusu’ seçildi. Zürih’te yapılan galada Kaka, milli takım teknik direktörleri ve kaptanların oylarının 1047’sini aldı. Barça’dan Messi 504, M. United’lı Ronaldo ise 426 oyda kaldı.

bence de doğru ama messi'nin c.ronaldo dan çok oy alması biraz fanatiklik ve duygusallık olmuş bence. c.ronaldo şu anda 2. sırada diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
dreagloth bu mesajı şakasına attığını düşünüyorum açıkcası.

geçen sene oynasa da atamazdı. hangi kanat oyuncusu atıyor senede 15 gol allah aşkına?
Mesaj tarihi:
c.ronaldo nun işi gol atmak mı sence sağ kanat oynarken ikisi de tolgacım? aynı pozisyonun adamı ikiside ama kimse kusura bakmasın ama teknik meknik şut bitiricilik orta yapma pas hepsi gömlek gömlek üstün messiden.
Mesaj tarihi:
Fistan said:
messi sux.
2, bilemedin 3 yıla ufak takımların büyük oyuncusu olmaya aday.

ahahah futboldan çakmıyorum demenin farklı bir şekilde ifade edilişi sanırım bu :)

kaka nasıl bir adamdır ya adamda tip var, boy var, ailesi de zenginmiş zaten zevkine oynuyormuş öeah be.
Mesaj tarihi:
senden cok iyi takip ettigim ve anladıgım kesin eralp :D
görücez messi'yi bakalım. futbolu anlamakla ne ilgisi var, sadece bi öngörü benimkisi.
burak yılmaza da dedik sene bası ne oldu? haklı cıktım.
  • Yeni Oluştur...