ajmet Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 arkadaslar photoshop a 2 adet yeni font eklemek istiyorum hangi klasore atacagimi bulamadim yardimci olursaniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Windows içinde fonts klasörü altına kopyala ps açıksa yeniden başlat yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 cok tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ad3m said: Windows içinde fonts klasörü altına kopyala ps açıksa yeniden başlat yeterli. PS yeniden başlatmak gerekmiyor. Fonts klasörüne atıcna direk görür. not: CS3 kullanıyorum CS2 denemedim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 PS ile bayadır haşir neşir değilim eski kafalıyım mlsf ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar