Greeny Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Benim aklımdaki operasyonu başkaları yapmış. Yaratıcılık diyorum. http://www.ntvmsnbc.com/news/429717.asp
geffen Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 iyi olmuş.. sen aktaramyı falan degistirip ögrencileri magdur edersen böyle olur. alma garibin ahını cıkar aheste aheste.
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 simdi aktarmayi dahada dusurduler galiba ya gelen tepkilerden sonra. en son otobusten inip motora bindigimde motor a 20 kurus odedigim yaziyodu akbil gostergesinde sasirdim bende.
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 sigortalıdır iett zarara uğramaz.
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 valla enson akbil paraları ıc edıldıgınde adamlar caldıkları parayla partı kurdu
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 çok güzel olmuş. adamlar asmışlar pankartları Öğrenciye Müjde! 2.3.4.5 aktarmalar yüzde 50 fiyatına lan hıyar ağası kaç kişi 5 aktarma falan yapcak en fazla zaten çoğu kişi 2 aktarma yapıyor oda bedavaydı eskiden. zamı bile müjde diye yazmışlar kılım.
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Masakari said: valla enson akbil paraları ıc edıldıgınde adamlar caldıkları parayla partı kurdu budur yimpas var bide
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Farinal said: adamlar asmışlar pankartları Öğrenciye Müjde! 2.3.4.5 aktarmalar yüzde 50 fiyatına lan hıyar ağası kaç kişi 5 aktarma falan yapcak en fazla zaten çoğu kişi 2 aktarma yapıyor oda bedavaydı eskiden. zamı bile müjde diye yazmışlar kılım. işte yeni yeni öğreniyolar satıcı taktikleri ile milleti kandırmayı ilerde kanacağımız şeyler söylerler. Hatta bence bu arkadaşlar bu işe girmeden önce aldıkları verilerle istatiksel çalışma yapıp bir saat içersinde bir kereden fazla araç değiştiren insanların çok az olduğunu ve bu kampanyanın kendilerinden başka kimseye yararı olmadığını görüp ona göre hareket etmişlerdir. Yani yalanın böylesi.
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 said: valla enson akbil paraları ıc edıldıgınde adamlar caldıkları parayla partı kurdu yimpas var bide daha neler var neler :X
irin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 oh olsun!zaten kampuse giden tek otobusumuzun sayısını dusurduler..istif ötesi gidiorz artık okula..okulda herkeste gereksiz bi samimiyet..nerden? tabüüküü otobusten...öfff
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 molotv falan atılması nedense pkk bağlantılı bir olay izlenimini uyandırdı bende conspiracy theory mode on..(dasaaa bu hafta/bayram içinde kalabalık yerlere girmez)
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Niye otobüs ya? Araba değil veya şu para taşıma araçları değilde otobüs? Otobüsü para mı doldurmuşlar?
Burax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 irin said: oh olsun!zaten kampuse giden tek otobusumuzun sayısını dusurduler..istif ötesi gidiorz artık okula..okulda herkeste gereksiz bi samimiyet..nerden? tabüüküü otobusten...öfff sizin otobüsleri almışlar harembüs yapmışlar:Ç
Burax Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Disappear said: simdi aktarmayi dahada dusurduler galiba ya gelen tepkilerden sonra. en son otobusten inip motora bindigimde motor a 20 kurus odedigim yaziyodu akbil gostergesinde sasirdim bende. eet ilk seferde 80kurus sonraki aktarmada 40kurus ondan sonrakilerde 20kurus :F dun test ettim 2saatte 5aktarma olmuyor ama yine de 20kurus ii olmus
Öne çıkan mesajlar