Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BMW X6 Resmen Duyuruldu!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DynamicK said:
valla ben tam olarak şundan alacak param olsun başka bir aracın yüzüne bile bakmam

onun yerine peugeot J9 alsana aynılar nasılsa biri sadece daha ucuz. j9 da ayrıca q7 de olmayan hidrolik kapılar bile var.

Mesaj tarihi:
Selam,

O eski döküm petekler sağlamlıklarıyla ünlüdür. İmaj bence güzel :D

Bana rende gibi gözüküyor önü, garip bir karizması var.

Audikon adlı örgüt kurdum, derin derin halledeceğim işlerimi :P

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Namessar said:
Cafein said:
Dyna, zevkinden şüphe ettiğimi söylesem bana kızar mısın?

*Evdeki kalorifer peteklerini süzer.. "Hmmm Auuudii?"*

moderator nerede ? münafıklar var burada :P

Münafık değil, "anti-pati" :D
Mesaj tarihi:
Red said:
audi q7 x6 dan daha güzel bir araba kanımca

3 ün biri olsa da göstersem keşke sanal olarak

ama kanımca demişin o yüzden renk zevk tartışılmaz yasasından yırtıyosun :D
Mesaj tarihi:
Bugun şunu fark ettim:

Tüm galeriler x6 yı satabilmek için arkasını yola çevirmişler. Yani kıçını göstererek pazarlamaya çalışıyorlar. Normalde ön cama model ismi yazılır artık bunlar x6 nın arka camına yazıyorlar..

Ne kadar kötü yaw..

Sen 100 küsür bin euro ver düştügün hale bak.. Yolda da artık paso geri vites takılırsın lol

Madem bir şey yapıyorsun tam yap. X5 in önünü kullanma..

Q5 te de aynı mantık...
Mesaj tarihi:
önleri farklı ama benzer yani neticede. x6 biraz duyulsun şimdi x5'in yenisi diyen adamlar filan vardır buna. bi alışsınlar düz çevirirler heralde :)
Mesaj tarihi:
Ya cnm birebir aynı değilse bile farkedilmiyor önden hangi araba olduğu. Bende geçen gün bi galeride gördüm içeriye sokmuş arabanın burnu görünüyo sadece X5 sandım ama camda X6 falan yazıyordu.
Mesaj tarihi:
x6 ile x5 in onunu ayırt etmek için arabanın arkasını illa ki görmek lzm :)

bikaç sayfa once dedim yine diyim.x6,yeni kasa x5 olarak cıkmalıydı
Mesaj tarihi:
yok ama, salt gösteriş yapmak istese de arada biraz bişeyler taşımak isteyen veya arkada rahat oturmak isteyen müşterisi olur halen BMWnin. X5 gösterişliydi tamam, ama bu araç gösterişten başka hiçbirşeye yaramıyor.
Mesaj tarihi:
X6

Ben jipi şehirde prestij sembolü, imaj için kullanacağım. Büyük bagaj, 7 kişilik oturma kapasitesi falan bana luzumsuz şeyler.

arabam jip olsun orijinal olsun, bi caddeye yanaştığımda milletin kafası dönsün

arabasıdır.

X5 le yakından uzaktan alakası yok önü benziyo diye araca bu kadar haksızlık etmeyin.
  • Admin
Mesaj tarihi:
Cafein said:
Dyna, zevkinden şüphe ettiğimi söylesem bana kızar mısın?

*Evdeki kalorifer peteklerini süzer.. "Hmmm Auuudii?"*

kendim için alıcaksam namerdim hehe kaç tane güzel kız arkadaş var ise hepsi buna hasta, hatta öyle ki arabaya para harcamaya acaip karşılar git eve yatır diyolar ama iş q7 olunca değişiyor :p

neticede hepsi ayağını yerden kesiyor o mantıkla bakar isen, ama sadece ayağını yerden kesen ile seni komple uçuran arası fark var işte. oda q7 ;)
Mesaj tarihi:
Minibüs kaldırır kızları doldururum, Q7'den daha fazla kız alır, peeeh...

"Izgara"yı da mangal yaparım bahçede, olur sana "grill party", ben bifteğe kızlar bana hastaa :P
Mesaj tarihi:
Şehirde kullanılır abi en fazla, gerek Q7 olsun gerek X6. SUV olayına coupé getirmişler bence kötü, herşeyin de sporu olmayıversin. [Range Rover hariç, çünkü RR rules] Ha Q7>X6>RR Sport bence de, ama Dynanın gösterdiği q7 kadar abartı ızgaralısını göremedim ben İstanbul'da, onun olayı nedir?
  • Yeni Oluştur...