Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BMW X6 Resmen Duyuruldu!

MrMarvelous

Öne çıkan mesajlar

Bugun şunu fark ettim:

Tüm galeriler x6 yı satabilmek için arkasını yola çevirmişler. Yani kıçını göstererek pazarlamaya çalışıyorlar. Normalde ön cama model ismi yazılır artık bunlar x6 nın arka camına yazıyorlar..

Ne kadar kötü yaw..

Sen 100 küsür bin euro ver düştügün hale bak.. Yolda da artık paso geri vites takılırsın lol

Madem bir şey yapıyorsun tam yap. X5 in önünü kullanma..

Q5 te de aynı mantık...
Sosyal ağlarda paylaş

X6

Ben jipi şehirde prestij sembolü, imaj için kullanacağım. Büyük bagaj, 7 kişilik oturma kapasitesi falan bana luzumsuz şeyler.

arabam jip olsun orijinal olsun, bi caddeye yanaştığımda milletin kafası dönsün

arabasıdır.

X5 le yakından uzaktan alakası yok önü benziyo diye araca bu kadar haksızlık etmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Cafein said:
Dyna, zevkinden şüphe ettiğimi söylesem bana kızar mısın?

*Evdeki kalorifer peteklerini süzer.. "Hmmm Auuudii?"*

kendim için alıcaksam namerdim hehe kaç tane güzel kız arkadaş var ise hepsi buna hasta, hatta öyle ki arabaya para harcamaya acaip karşılar git eve yatır diyolar ama iş q7 olunca değişiyor :p

neticede hepsi ayağını yerden kesiyor o mantıkla bakar isen, ama sadece ayağını yerden kesen ile seni komple uçuran arası fark var işte. oda q7 ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Şehirde kullanılır abi en fazla, gerek Q7 olsun gerek X6. SUV olayına coupé getirmişler bence kötü, herşeyin de sporu olmayıversin. [Range Rover hariç, çünkü RR rules] Ha Q7>X6>RR Sport bence de, ama Dynanın gösterdiği q7 kadar abartı ızgaralısını göremedim ben İstanbul'da, onun olayı nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...