Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 muabbet konusunda en iyi araç fiat linea :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Amerikan versiyonlarında Switch on this fuckin' radio maaaaan diyomuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 valla ben tam olarak şundan alacak param olsun başka bir aracın yüzüne bile bakmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 plakayı takınca o ızgara angut bi görünüm alır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 DynamicK said: valla ben tam olarak şundan alacak param olsun başka bir aracın yüzüne bile bakmam onun yerine peugeot J9 alsana aynılar nasılsa biri sadece daha ucuz. j9 da ayrıca q7 de olmayan hidrolik kapılar bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 DynamicK said: valla ben tam olarak şundan alacak param olsun başka bir aracın yüzüne bile bakmam oha ızgaraya bak! O ızgarada köfte bile yapılır be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Dyna, zevkinden şüphe ettiğimi söylesem bana kızar mısın? *Evdeki kalorifer peteklerini süzer.. "Hmmm Auuudii?"* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 audi q7 x6 dan daha güzel bir araba kanımca yasni o ızgara olmasa araba daha güzel durucak tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 pek farkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Cafein said: Dyna, zevkinden şüphe ettiğimi söylesem bana kızar mısın? *Evdeki kalorifer peteklerini süzer.. "Hmmm Auuudii?"* moderator nerede ? münafıklar var burada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Selam, O eski döküm petekler sağlamlıklarıyla ünlüdür. İmaj bence güzel :D Bana rende gibi gözüküyor önü, garip bir karizması var. Audikon adlı örgüt kurdum, derin derin halledeceğim işlerimi :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Namessar said: Cafein said: Dyna, zevkinden şüphe ettiğimi söylesem bana kızar mısın? *Evdeki kalorifer peteklerini süzer.. "Hmmm Auuudii?"* moderator nerede ? münafıklar var burada :P Münafık değil, "anti-pati" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Red said: audi q7 x6 dan daha güzel bir araba kanımca 3 ün biri olsa da göstersem keşke sanal olarak ama kanımca demişin o yüzden renk zevk tartışılmaz yasasından yırtıyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Bugun şunu fark ettim: Tüm galeriler x6 yı satabilmek için arkasını yola çevirmişler. Yani kıçını göstererek pazarlamaya çalışıyorlar. Normalde ön cama model ismi yazılır artık bunlar x6 nın arka camına yazıyorlar.. Ne kadar kötü yaw.. Sen 100 küsür bin euro ver düştügün hale bak.. Yolda da artık paso geri vites takılırsın lol Madem bir şey yapıyorsun tam yap. X5 in önünü kullanma.. Q5 te de aynı mantık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 X6 nın önü X5 ten farklı. Farlar, ön tampon, çamurluk falan farklı yani. Bi tek ön ızgara ve kaput aynı gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Selam, Bence krolar okuyup anlasın diye aracın arkasını yola vermişlerdir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 önleri farklı ama benzer yani neticede. x6 biraz duyulsun şimdi x5'in yenisi diyen adamlar filan vardır buna. bi alışsınlar düz çevirirler heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Ya cnm birebir aynı değilse bile farkedilmiyor önden hangi araba olduğu. Bende geçen gün bi galeride gördüm içeriye sokmuş arabanın burnu görünüyo sadece X5 sandım ama camda X6 falan yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Bir gün gelicek iyi bir banka soyacağım.Ozamanda X6 alacağım. En azından çocuklarıma araç vergisi borcu bırakmış olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 x6 ile x5 in onunu ayırt etmek için arabanın arkasını illa ki görmek lzm :) bikaç sayfa once dedim yine diyim.x6,yeni kasa x5 olarak cıkmalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 yok ama, salt gösteriş yapmak istese de arada biraz bişeyler taşımak isteyen veya arkada rahat oturmak isteyen müşterisi olur halen BMWnin. X5 gösterişliydi tamam, ama bu araç gösterişten başka hiçbirşeye yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 X6 Ben jipi şehirde prestij sembolü, imaj için kullanacağım. Büyük bagaj, 7 kişilik oturma kapasitesi falan bana luzumsuz şeyler. arabam jip olsun orijinal olsun, bi caddeye yanaştığımda milletin kafası dönsün arabasıdır. X5 le yakından uzaktan alakası yok önü benziyo diye araca bu kadar haksızlık etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Cafein said: Dyna, zevkinden şüphe ettiğimi söylesem bana kızar mısın? *Evdeki kalorifer peteklerini süzer.. "Hmmm Auuudii?"* kendim için alıcaksam namerdim hehe kaç tane güzel kız arkadaş var ise hepsi buna hasta, hatta öyle ki arabaya para harcamaya acaip karşılar git eve yatır diyolar ama iş q7 olunca değişiyor :p neticede hepsi ayağını yerden kesiyor o mantıkla bakar isen, ama sadece ayağını yerden kesen ile seni komple uçuran arası fark var işte. oda q7 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Minibüs kaldırır kızları doldururum, Q7'den daha fazla kız alır, peeeh... "Izgara"yı da mangal yaparım bahçede, olur sana "grill party", ben bifteğe kızlar bana hastaa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Şehirde kullanılır abi en fazla, gerek Q7 olsun gerek X6. SUV olayına coupé getirmişler bence kötü, herşeyin de sporu olmayıversin. [Range Rover hariç, çünkü RR rules] Ha Q7>X6>RR Sport bence de, ama Dynanın gösterdiği q7 kadar abartı ızgaralısını göremedim ben İstanbul'da, onun olayı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar