Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BMW X6 Resmen Duyuruldu!

MrMarvelous

Öne çıkan mesajlar

KHaRoN said:
Simdi dogruya dogru yalniz, galeriye palio ile gidersen sana x5 , m6 fln denetmezler.
Sonucta o arabalar alisveris merkezlerinde cocuklarin bindigi tirtillardan degiller, satabilecegi insana denetir. Hayrina herkes binsin diye denetmez.

eet doru. o yuzdn okulu bitirdim babam yeni araba alcak ayagı filn yapmk lazım
Sosyal ağlarda paylaş

ya siz test arabasi alinca heralde 50 ile falan gidiyorsunuz

ben su yeni grand cheeroke yi denerken resmen drift yapmistim kaldiki yanimda satici daha kir daha kir diyordu :)

lansmanlarda yapilanlara inanamazsiniz valla :)

Redogski said:
matama said:
kaldiki benim test araciyla takla atan arkadasimda var sonucta adi ustunde test araci

tebrik ediyorum arkadaşını.nasıl becermiş acaba?:D
Sosyal ağlarda paylaş

para ile iman kimde oldugu bilinmez. Bugun mütevazi bir yaşam seçip palio ya biniyorsundur fakat yrn x6 almana engel degil.. Palio yu galerinin önüne bile çekmen bence kullanamayacagin anlamina gelemez.. Herkes potansiyel müşteridir ne olursa olsun. Bugun almaz 2 yıl sosınnra olur. Satışçılara da gözlerii döndürmek aptala döndürmek için kota diye bir şey koymuşlar daha nolsun..
Sosyal ağlarda paylaş

Test sürüşü politikası markadan markaya hatta galeriden galeriye değişiyor.

Kimisinde arabayı pert te etsen sigortadan karşılandığı için kullanana sorun olmuyor.

Bazı markalar test sürüşüne çıkmadan bi kağıt imzalatıyor ama "arabaya gelecek hasarı ben cebimden öderim" diyen..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 1 serisini test ederken de imzalatmışlardı. Kağıttaki ibarelere göre sürücü kusuru yoksa sorun yok, araba zaten sigortalı. Ama kaza olur ve sürücü kusurluysa, sürücü tüm kazai sorumluluğu ve masrafları üstlenir diyordu. Yani siz trafikte denerken gelip biri size çarparsa bir olay yok, siz gidip çarparsanız yandı gülüm ketenhelva.

Zaten bildiğim kadarıyla yine arabayı denetenler bir şey yapmıyor. Sigorta firmasına veriyorlar, sigorta firması "Yavrucum öde şu tarihe kadar yoksa direk mahkemeye veriyorum, haciz için geliriz" diyor size.
Sosyal ağlarda paylaş

Böhühühü güven teşkil etmiyorum ben... Halbuki her polis çevirmesinde "Siz iyi birine benziyorsunuz", "Size kimlik mi sorulur canım hohohoyt", "buyurun, beyefendi geçsiiin" şeklinde bakmadan gönderiyorlar oysa ki...

Gerçi dur, geçen sene Freelander ve Yeni Discovery test ederken bir şey imzalatmadılar, belki "ye kürküm ye"dir, imzaladığımda tek başıma Peugeot 306 ile gitmiştim, diğerlerine babamla ve RR Sportla gittik :D
Sosyal ağlarda paylaş

bendede rr sport var :) 15 dk mi almisti nasil cd koyulacagini bulmak:) ittiriyorum girmiyor

hazir bulmusken soriyim on camdaki resistanslar sende bir ise yariyormu

ben bu havalandirmayi sevmiyorum buhu kaldirirken, resistans acik ama bir halta yaramiyor adam akilli arka camdaki gibi degil

sizde nasil olay bendemi killik?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...