Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Simdi dogruya dogru yalniz, galeriye palio ile gidersen sana x5 , m6 fln denetmezler. Sonucta o arabalar alisveris merkezlerinde cocuklarin bindigi tirtillardan degiller, satabilecegi insana denetir. Hayrina herkes binsin diye denetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 matama said: kaldiki benim test araciyla takla atan arkadasimda var sonucta adi ustunde test araci tebrik ediyorum arkadaşını.nasıl becermiş acaba?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Araba gerçekten çok karizmatik olmuş. Genç patron arabası resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 KHaRoN said: Simdi dogruya dogru yalniz, galeriye palio ile gidersen sana x5 , m6 fln denetmezler. Sonucta o arabalar alisveris merkezlerinde cocuklarin bindigi tirtillardan degiller, satabilecegi insana denetir. Hayrina herkes binsin diye denetmez. eet doru. o yuzdn okulu bitirdim babam yeni araba alcak ayagı filn yapmk lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 taksiyle git :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 porşu dagattım saglam bi araba lazım,taksilerde surunuorum. ferrari saglam mıdır desem, test ettirirler mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Amelenin biri almış ankarada geziodu inanamadım görünce süper bi araba. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ya siz test arabasi alinca heralde 50 ile falan gidiyorsunuz ben su yeni grand cheeroke yi denerken resmen drift yapmistim kaldiki yanimda satici daha kir daha kir diyordu :) lansmanlarda yapilanlara inanamazsiniz valla :) Redogski said: matama said: kaldiki benim test araciyla takla atan arkadasimda var sonucta adi ustunde test araci tebrik ediyorum arkadaşını.nasıl becermiş acaba?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 bi ara bende golf gti ı test etmiştim tabikide 50 ile gitmedim:). ama sürerkende sorumluluk duygusu içinde sürdüm yani 200le gitsem bile kazaya sebebiyet vericek bi harekette bulunmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Peki test drive sırasında kaza olsa arabanın parasını sürücüye kitlemezler herhalde :) sigorta falan vardır. bu durumda gönül rahatlığıyla sürebiliriz test drive aracımızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 sigortali tabiki birde parasini vericez test arabasinin oehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 para ile iman kimde oldugu bilinmez. Bugun mütevazi bir yaşam seçip palio ya biniyorsundur fakat yrn x6 almana engel degil.. Palio yu galerinin önüne bile çekmen bence kullanamayacagin anlamina gelemez.. Herkes potansiyel müşteridir ne olursa olsun. Bugun almaz 2 yıl sosınnra olur. Satışçılara da gözlerii döndürmek aptala döndürmek için kota diye bir şey koymuşlar daha nolsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 offf arkadaşlar benim 3.20 hastalığımı süpürdü bu araba. yarın öbürgün gazetelerde "BMW X6 çalmaya çalışan genç amerikan filmlerini andıran uzun bir kovalamacayla yakalandı" tarzı bir haber görürseniz, bilin ki o benim. ofofof nedir bu yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Türkiye'de Amerikadaki gibi uzun kovalama gerçekleşemez. Neden dersen polislerin benzini yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 o zaman kaçabiliyorum demektir. ben BMW'ye gidiyorum gece:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 git git :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Test sürüşü politikası markadan markaya hatta galeriden galeriye değişiyor. Kimisinde arabayı pert te etsen sigortadan karşılandığı için kullanana sorun olmuyor. Bazı markalar test sürüşüne çıkmadan bi kağıt imzalatıyor ama "arabaya gelecek hasarı ben cebimden öderim" diyen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Alsınlar bi zahmet o kağıdı rulo yapsınlar.. Arabasını almak için test edecemde kazara başına bişey gelirse cebimden hurdaya para ödeyecem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Bence mantıklı ya. O arabanın jantını alamayacak durumdaki serserileri eğlencesine kullanmaktan başka türlü nası caydıracaksın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Ben 1 serisini test ederken de imzalatmışlardı. Kağıttaki ibarelere göre sürücü kusuru yoksa sorun yok, araba zaten sigortalı. Ama kaza olur ve sürücü kusurluysa, sürücü tüm kazai sorumluluğu ve masrafları üstlenir diyordu. Yani siz trafikte denerken gelip biri size çarparsa bir olay yok, siz gidip çarparsanız yandı gülüm ketenhelva. Zaten bildiğim kadarıyla yine arabayı denetenler bir şey yapmıyor. Sigorta firmasına veriyorlar, sigorta firması "Yavrucum öde şu tarihe kadar yoksa direk mahkemeye veriyorum, haciz için geliriz" diyor size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Abicim adı üstünde kaza. Yani yolda giderken kaldırımdaki kızın eteği açılır dönüp bakarsın kaza olur fln :) Bende bikaç araba test ettim kağıt fln imzalatmadılar sadece ehliyet fotokopisi aldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 valla sana imzalatmislar o kagidi ben borusanda falan en az 3 defa araba test ettim hic imza falan atmadim. Porsche ferrari range mercedes hic birinde boyle birsey olmadi. Nissandada olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Böhühühü güven teşkil etmiyorum ben... Halbuki her polis çevirmesinde "Siz iyi birine benziyorsunuz", "Size kimlik mi sorulur canım hohohoyt", "buyurun, beyefendi geçsiiin" şeklinde bakmadan gönderiyorlar oysa ki... Gerçi dur, geçen sene Freelander ve Yeni Discovery test ederken bir şey imzalatmadılar, belki "ye kürküm ye"dir, imzaladığımda tek başıma Peugeot 306 ile gitmiştim, diğerlerine babamla ve RR Sportla gittik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 günaydın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 bendede rr sport var :) 15 dk mi almisti nasil cd koyulacagini bulmak:) ittiriyorum girmiyor hazir bulmusken soriyim on camdaki resistanslar sende bir ise yariyormu ben bu havalandirmayi sevmiyorum buhu kaldirirken, resistans acik ama bir halta yaramiyor adam akilli arka camdaki gibi degil sizde nasil olay bendemi killik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar