GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 böyle bişey buldum 2008'de geliyomuş tabi ne zamanı belli değil.. hadi bekleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 bu ne fan filmi gibi bişi mi çok kötü bi fragman bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 imdb'ye girilmiş film ama pek birşey anlamadım doğruyu söylemek gerekirse, Final Destination'in yönetmeni çekiyormuş,merak ettim doğruyu söylemek gerekirse Dragon Ball hayranı olarak,ama hüsran olacakmış gibi gözüküyor şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 bunlar bariz fake fragmanlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Bu fragmanlara bakıpta filme inanmak zaten saçmalık,movie makerda bile elin amelesi yapar :) Yalnız gerçekten başrolde bu tip varsa,ayıp olur,beğenmedim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 bunlar fragman bile değil ki çekilirse bence advert children gibi olmalı diğer türlü hüsran olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 fragmanların altında kendileri tarafından oluşturulduğu yazıyo zaten adamlar dayanamamış kendileri yaratmış heh fan işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 obaaa stephen chow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 güzel olur. baya severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Bu arada goku oturmamış da spike piccolo ya cuk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 bu ne be !? fan yapımı sallama kekleme fragmanlardan bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Lopeth said: bu ne be !? fan yapımı sallama kekleme fragmanlardan bence GwindonSurion said: fragmanların altında kendileri tarafından oluşturulduğu yazıyo zaten adamlar dayanamamış kendileri yaratmış heh fan işte :D belirttim işte:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 yaw narutonun warmı böle bi filmi yada cıkcakmı haberi olan wamrı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 varsa da full flashback li bir filler vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 MasterHapLo said: daha once dragonball cekildi mi? cocukken tv de izlemistim bi daha da rastlamadim gosterimine. (cizgi film degil film) :) var aslında zamanında çekilmişti düşük bütçeli bir tane adı Dragonball: Magic Begins idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Bulup izlemek lazım aslında! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Ilk film izlenmeyecek kadar kotu aslinda hem kurgu hem de goruntuler acisindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Su arkadaki gözlüklü Master Roshi mi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 di said: Ilk film izlenmeyecek kadar kotu aslinda hem kurgu hem de goruntuler acisindan. İşte o yüzden izleyeceksin. Çok geyik oluyor böyle filimler. Dünyayı Kurtaran adam gibi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Ben bir db hayranı olarak gerçekten güzel bir iş çıkacağına eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 eleman gokuya iyi oturmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 KenshinHimura said: eleman gokuya iyi oturmuş Allah (c.c.) çarpar! kızlar eh işte, Chow Yun Fat var bi de onun dışından beklentim sıfırın altında zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 goku neden bacak kadar degil, kuyrugu nerde bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 aquila said: goku neden bacak kadar degil, kuyrugu nerde bunun? kuyruğu bilemicemde afişten görünen kısmıyla eleman zaten bacak kadar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 OZ'daki müdür var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar