Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 : Bu kötü.: Bu kötü.: Bu iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 yeditepedeki surat ifadesiz conconlar gibi hatta bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 GERGE açıkla istersen biraz seninmi kimin neyin yoksa yollim garbage bölümüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 çok hoş çalışmalar olmuş ikinci resmin ufuk çizgisi yamuk bi de image filter uygularsan daha hoş olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Durup dururken aklıma geldi. Hani şu solcu anti-ütopyalarda insanları sadece büyük makinenin dişlileriymişler gibi, bireysellikten, sanattan, her hangi bir iyi ya da kötü duygudan uzak resmederlerya; işte ben de bunu ahlatayi dedim emoticonlarla. Önce tamamen kendim çizmeyi denedim ama sonra bu şekilde olursa(kalitesiz, şaka, alar çeken) amacına daha iyi ulaşabilir dedim. Dadaizm işte, daha önce çöplüğe atılması gereken şeyler sunuldu burada ama onların hiç biri bu Dadaist bir eserdir demiyordu. Ama görsellikte dadaizm çöpe atılmayı hak eder mi, etmez mi tartışabiliriz isterseniz burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 hıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Chemical said: yeditepedeki surat ifadesiz conconlar gibi hatta bak hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Chemical said: yeditepedeki surat ifadesiz conconlar gibi hatta bak Daha önce verilmişti.https://admin.paticik.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 @Recall, bişey yapmaya kasmışın o da olmamış ilk seferde euh 1 defa güncellendi. Son güncelleme 18/12/2007 16:32 tarihinde Recall06 tarafından yapılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 gerge haklısın ve sana laflar hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 e o zaman gerge, madem dadaism, tutarlı davranıp garge'a atılmasını istemek veya silinemsini topiğin talep etmek mantıklı olmazmı? keza bu işler kalıcılığa gelmez, dadaism kalıcılığı sevmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 buda benim dadam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Belki haklısındır Cüce.:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 mimar kafası, predatörün kafası, sanat kafası. hazır dadaism topic'i açılmışken bir haiku yazayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar