Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Hic sevmem gelip buraya sanki millet doktormus gibi saglik problemi yazanlari da, okulum anasinin dininde oldugundan hastaneye sev cikarip gitmek falan eziyet, 2 gun sonra da izmir'e gidiyorum orada baktiririm dedim. O sirada fikrinizi alayim diye actim basligi. Bende uzun zamandir bu reflu denilen mide yanmasi olayindna vardi zaten, ozellikle yatmadan yemek yiyip yatarsam midem allah bullak uyaniyordum falan. Ama son zamanlarda bu yemekten hemen once olan mideyi mahvetme suresi saatlere cikti. Su an, yatmadan 3-4 saat once bile bisey yesem mide asidim agzimda uyaniyorum. Eskiden oldugundan da daha cok aciyor falan. Kahve cok fazla, kola fazla, icki baya fazla, beslenme sadece et ve gunde 2 ogun (kebap), spor yok. Tahminen bu yuzden zaten, simdi doktora gidicem adam bunlari yapma dicek ama son sinif universite ogrencisiyim bi yere kadar oluyo her sey yani, himbilim bi de kicimi kaldirmaya useniyom osn zmanlarda spor falan yalan o yuzden. Rennie iyi geliyor ondan cigniyorum paso, ama nereye kadar yani, kotulesiyor bi de hep. Basina falan gelmis olan, neler yapmam lazim, agrisini nasil dindirebilirim vs. falan bilen var mi? Izmir oncesi deniyim bari, Kurt Cobain'i anlayabiliyorum valla su an PS: Buyuk ihtimalle kronik cunku babam da surekli mide ilaci kullanan bi insan ki benden cok daha sagliklidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Sen gel izmire ben iyi ederim seni. Talcid mi ne vardı ondan kullanıodum ben gastrid vardı geçti ama şimdi. yanınca atıosn 2 dk da halledio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 reflü ilerlerse tehlikeli bi hastalık ameliyata kadar gidebilen yolu var.bu yüzden içkiyi kesmen şart.gege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 ve babandada mide problemi varsa yiyceklerine çok dikkat etmen lazım. çünkü gastrit olsun,reflü olsun mideyi yavaş yavaş hasat eden hastalıklar ve ilerde kansere bile yol açabilir.bu yüzden reflün geçsede geçmeside ömür boyu dikkat et yiyceklerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 of baya kotulesti ilk defa bole bisi oluyo =/ medline'a gidiyim ben bi, bok yoluna olmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Penthesilea said: Kahve cok fazla, kola fazla, icki baya fazla, beslenme sadece et ve gunde 2 ogun (kebap), spor yok. E sen öl abi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 40 yaşında ölmek mi istiyon ne biçim diyet o öyle. çok mu zor lan iki brokoli alıp ısırmak d: ben evdeyken bi kase brokoli bitiyorum akşam yemeğinde hehe eğer reflü sırasında göğsün ağrıyorsa bu daha ciddi şeylere gösterge olabilir, öyle bir durum varsa git doktora mutlaka ve göğsünün de ağrıdığını belirt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Nexium tavsiye ediliyor artık reflü + gastrit'e yani genel olarak bütün mide hastalıklarına nexium... 3 ayda falan minimum'a indiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Sebebi belli, kaynağı da belli, sen tehşisi koymuşsun zaten doktoru ne yapacaksın. Reflu resmen moda oldu, Penth için demiyorum yani en ufak birşeyde reflüdür deniyor. Şu forumda en aşağı birkaç yüz kere yazılmıştır (:P) doktora gidin diye. Bunca senedir burada Qui dışında doktor veya doktor aday adayı da görmedim yani anlayamıyorum bu threadlerin beklentisi nedir ehue moral mi istiyosunuz yaklaşın sarılalım madem reflüdür reflü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 arcane said: yaklaşın sarılalım madem reflüdür reflü... hahaha sddfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Allah'ım ya şimdi bende de mi var reflü :( Annemde de var bu hastalik. Penth in dedikleriyle yasadiklarim bire bir uyuyor. (kola, içki, sigara hariç) bende çok fazla sebzeli yemek yemem. Yaptığım tek spor da her cumartesi halı saha maçı. Şimdi önümüz de bayram, çok üşeniyorum doktora gitmeye. Off düştü şimdi icime bi kurt :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 bayram demisken, ne zaman bayram? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 perşembe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 sanırsam banada bu teşiş konmak üzere ilk başlarda göhsümde deli gibi ağrılarla uyanıyordum nefes almam bile zorlanıyordum. şimdi yanma falan başladı hele bide ağzıma gelen yemek kırıntıları saymaya kalkarsak ben yanmışım gerçekten artık ağız tadi ile bira içemiyorum %100 yasaklandı mayası tetikliyormuş falan filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Abi ben alkol de kullanmıyorum ne ayağım ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 ya yanlış bilmiyorsam o mide yanması gastrit ti.reflu midedeki asidin yemek borusuna çıkıp orayı yakmasına deniyodu.bende ikiside vardıda :P geç yiyip yatmayı kesince geçti ikiside. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Git doktora öyle uzatılıp acı çekilecek bi durum değil. Bir iki hap veriyor birde şurup. Şurubu Yemek yedikten sonra içiyorsun Mide kapakcığını kapatıyor ve ohh beee diyorsun. Tabi şuruptan sonra yemek yememen lazım yada bir şey içmemen. Öyle işte kop git doktora kurtul bu ileltten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Penthesilea said: , okulum anasinin dininde oldugundan Dine hakaret var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Penthesilea said: beslenme sadece et ve gunde 2 ogun (kebap) Oha takdir ettim dayıço. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 geçmiş olsun ilkeciğim , dikkat et doktorda ağzından boru sokuolar midene kadar bu arada -.- heh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 arcane said: Sebebi belli, kaynağı da belli, sen tehşisi koymuşsun zaten doktoru ne yapacaksın. Reflu resmen moda oldu, Penth için demiyorum yani en ufak birşeyde reflüdür deniyor. Şu forumda en aşağı birkaç yüz kere yazılmıştır (:P) doktora gidin diye. Bunca senedir burada Qui dışında doktor veya doktor aday adayı da görmedim yani anlayamıyorum bu threadlerin beklentisi nedir ehue moral mi istiyosunuz yaklaşın sarılalım madem reflüdür reflü...abi internetten belirtilerine baktim, hem onlarla birebir uydugundan hem de babama da teshis olarak kondugundan odur heralde dedim. Acma sebebimi de yazinin basinda belirttim kimse doktor degil biliyorum, kendi basina veya yakininin basina gelen varsa bilgilerini paylasabilir mi dedim, cunku asil doktor islerini bayrama hatta bayram sonrasina erteleyebilirim zorunluluktan. Her neyse agzima etti ama dun geceden beri, simdi uyandim tam gaz devam, cok enteresan ya. Gece gittim de doktor yoktu tabi, usenmeyip medlinea tekrar gitmem lazim. Yeme icme duzenimi degistirmeden bi cozumu bulunur umarim bu isin : ) Lan endoskopi mi yapiyolar? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 alirlar o mideyi senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Ardeth said: 40 yaşında ölmek mi istiyon ne biçim diyet o öyle. çok mu zor lan iki brokoli alıp ısırmak d: ben evdeyken bi kase brokoli bitiyorum akşam yemeğinde hehe eğer reflü sırasında göğsün ağrıyorsa bu daha ciddi şeylere gösterge olabilir, öyle bir durum varsa git doktora mutlaka ve göğsünün de ağrıdığını belirt.Dun bi kere oyle anlik bi agri oldu, onun haricinde midenin hemen ust bolumunde gibi, iste doktora gidince ogrenicem onu zaten. Abi diyete gelince, brokoli yicegime mideyi alsinlar ya : P Buyuk konusmamak lazim da, allah beni etsiz birakmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Yazık sana. Doktor şarapdan sert içki yok diyecek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 senin kolestrol de cosmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar