555 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ya bu doğa üstü warlıklara inanıyo msunuz?niye ve hangilerine? ben mesela uzaylılara inanıyorum tabi onlar doğa üstü olayına giriyolarsa[hline]bigün bi imzamz da olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 uzayli felan yok onnar amerikan icadı uçaklar, ufo diye gezip istihbarat topluyolar :) o yaratıklarda japon icadı amerika-japonya ortak istihbarat teşkilatının adamı onnar.bakma dışardan düşman gibiler ama kankilerdir[hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 uzaylıların olmaması bence imkansız ama doa üstü hiçbir varlığa inanmıyorum...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 uzaylı olmak zorunda çünkü evren çok büyük...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 yo ufo gördüklerini idda edenlerden bahsetmiyom ya ama uzaylı olup olmadığına nasıl emin oluyosun..ben inanıyorum warlar diyorum[hline]bigün bi imzamz da olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 evren çok büyük... emin ol dünya gibi atmosferi olan içinde canlı yaşayan başka bir gezegen vardır... Emin olabilirsin... Peki niye dünyaya hiç gelmediler? biz onların dünyasına gittik mi? :)[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 yaw var tabi uzayli. o kadar resimleri çekildi fln.hatta en son nasanın araştırmasından ki geçenlerde oldu yaşam izleri bulunmuş. vardır uzaylılar.[hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 evren çok büyük.elbet başka gezegenlerde canlılar olabilir.belki bakteri(dünyamızda herşey böyle başlamadımı,bakterilerden?) gibi.belki filmlerdeki gibi ufolarıylşa vuuuf vuuf uçuyolardır,belkide hepsi bir gezegene doluşmuş ııh,klasik Türk tipli adamlardır,düşünsenize gelişmiz uzylıların olduğu bir gezegene iniyorsunuz,önce ne yaptıklarını ne konuştuklarını anlamıyorsunuz,yııllar içinde birde bakıyormuşsunuzki kendi aralarıında: -şşşst,la xeepja abi,sana dyom la kaba kulak!la olm dokanma ufonun o tuşuna sıkacam havayı bi tarafına. -la olm bi sakal at baba bea,bi güzellik yap,bak okul çıkışında gördüm,görcen hatunu,okul eteği fln,yazıldım tabi hemen,yanında durdum kornaya bastım,liselim beea,ah ulan ah! diye konuşuomuş o süper teknolojik uzaylılar,hatta gezegene ilk idi*inizde taş atıp kovalamaya çalışmışlar,sizi arkadaş edinince ilk öğrettikleri kendi dillerinde küfür etmek olmuştur,hehe nerden bilecen. hortlak fln vampir o şu bu,hikaye onlar. *bunları yazdıktan sonra dogmeat duvarda baş aşşağı asılı ölümlülerden bir-ikisininden beslenmek için ara verir!*[hline]"In blossom today, then scattered: Life is so like a delicate flower. How can one expect the fragrance To last for ever? - Admiral Onishi Takijiro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ben cinlere inanıyorum..neden mi? çünkü müslümanım ve bir ayette biz cinleri ve insanları yanlız Ona ibadet etsinler diye yarattık(tam olarak yazamamış olabilirim) diye bişi vardı...) ayrıca uzaylılara da inanırım ama ufo lara inanmam...[hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Cin melek vs bana çok yalan geliyo... hayaletmiş şuymuş buymuş büyük yalan[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 töbe de karpuz töbe :) cin fln var .[hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 hayalet saçma bi olgu zati ama dediğim gibi cinlere inanırım...[hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 yok ne tövbe diyim ya... insanlara düzene sokmak amaçlı söylenmiş şeyler bence onlar... herneyse ya konudan sapar ama yani ben hiçbir melek, allah, şeytan, cin, hayalet, peri, mucize vs inanmıyorum... tövbe de demiycem :)[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 insan üstü varlık olup olmamasına pek bişey deyemem hiç bi bilgim yok ama... uzaylı kesin vardır koca evrende bu kadar gezegende sadece dünyada hayat olması başka gezegenlerde hayat varsa bile bunların sadece insanlar yararlansın diye var oldukları düşüncesi çok saçma kesinlikle uzaylı var!! BENCE...![hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 melek cin olayına girmeyin karpuzun dediği gibi bambaşka yerlere gider konu..., yukarda bir arkadaşın söylediği gibi ufo palavra gibi ama dünya dışı varlıklar olabilir yani büyük ihtimalle. pek doğa üstü değil ama onlar :) hayalet olayı zaten saçma başka ne var? hmm büyücüler falan değil mi? büyü,özellikle kara büyü'nün var olduğu biliniyor ve yasaklanmış dini kitaplar tarafından..(eheh doğa üstü deyince ne yapsak ucundan dokunuyor din konusuna :) )[hline]Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 bu arada büyüymüş, paganmış, cin çağırmakmış, üfürükmüş, hutbeymiş, biyoenerjiymiş tümü yalan, hepsi birbirinden boş![hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 sende naptın be karpuz..bırak da bazıları sahici olsun...yıktın tum inançları...(gerçi bu da senin inancın..)[hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 insanların bazı şeyleri gerçek kabul edip bunlara yönelik hareket etmeleri onlara cesaret kazandırır... moral verir vs... işe yarar yani batıl inançlar... kötü şeyler değildirler... yalnızca gerçek değildirler...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 said: karpuz, 06 January 2004 22:09 tarihinde demiş ki: bu arada büyüymüş, paganmış, cin çağırmakmış, üfürükmüş, hutbeymiş, biyoenerjiymiş tümü yalan, hepsi birbirinden boş![hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau yani bu zamanda böyle adamlar çıkıyor ülkemizden ama hepsi yalan gerçektende inanmayın ama şunu bilin DOĞA ÜSTÜ GÜÇ diye birşey kesinlikle vardır sadece bunu kontrol etmek için yeterli konstre lazım buda imkansız gibi şimdi biraz Din olayına gireceğim ama başka yerden örnek gelmiyor düşünün bakalım bi peygamberimiz vardı Hz. Musa denizi ortadan ikiye ayırıyordu asasıyla bu Tanrı'nın ona verdiği doğa üstü güç değilde nedir peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 karşındaki senin gibi düşünmüyor olabilir ama bu sana onu küçümsemeye çalışma hakkınıvermez...o nedenle uslubun yannış bence (böyle adamlar lafınaydı bu)...[hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 yok kimseyi küçümsediğim ya... yani ne biliyim neyse ben susayım çok uzayacak... gereksiz yere... siz takılın[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 doğa üstü şeylere inanmam. ama doğanın bütün sırlarını çözdük biz gibi bi yaklaşım da hata olur. misal 100 sene önce yaşamış bir bilim adamına gidip TV den, bilgisayardan falan bahsetsek muhtemelen hurafe derdi...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ya abicim ben inaniorum vada fln var işte görüyoruz hergün ne idugu belirsiz yaratıklar doga üstü, yok vadaydı yok ayse hatun önaldı, yok bayhan fln nanenane..[hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Ben Vampirlere inanırım anti sempatik bir mode icerselerde bende inanırım onlara ve sevmesem bile saygım vardır. Elflerin geçmişteki efsanelerini küçüklükten beri halam tarafından anlatıldığından olsa gerek onları da sevmem ama herzaman saygim ve inancım olmuştur. En çok merak ettiğim kişiler...Maguslar yani bu gerçekten varmı yok mu merakım bu. Uzaylılar konusunu hiç sevmem...Anlamam da... Ortaçağ kafası vardır bende biraz..Erdemlilik falan filan takıntıları neyse olay bundan ibaret işte.[hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Var abi olmazmı ya bosa tartışmayın bile[hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar