Daesu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 WD 500gb bir hardiskim var. 200gb boş alan olmasına ragmen hiçbir iso dosyasını koyamıyorum artık içine. yeterli alan yok diyor. dosyaları acıp içine aktardım ardından isoya çevirmeye calıştım gene aynı problem. iş yerinde 2 tane 6glik iso dosyası vardı, ipoda atmaya calıştım gene problem yarattılar ipod bomboş olmasına ragmen. varmı bu sıkıntıy yaşayan isoları acıp yedekliyorum tek çözüm olarak şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 denedin mi bilmiyorum ama rar falan yap oyle dene ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 şimdi deniyorum 3 saat süre verdi winrar :/ 1.5gb isoyu transfer etti bu arada şimdi denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 hardisk'in hangi türde format edilmiş? NTFS FAT 32 vs. çünkü eğer NTFS değilse 4gb üstü olan tek bir veriyi yollayamazsın ve 6gb lik bir iso da tek veri kabul ediliyor. İpod da bir hard dsik oldugunu düşünürsek o da Fat32 kullanıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 evet nuki'nin dediği gibi olay. ipod fat32 zaten o yüzden atamıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 bugün arkadaşın ipodunu bağladığımda makinaya dikkat ettim dosya sistemi fat32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 dvd ye yazip aktarman gerek yada hardiske NTFS olarak format at(içindeki dosyalar gider.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 evt ya 2side fat32 hayatta format atamam buna bu kadar şeyi nası yedekliycem :( bilseydim ilk aldıgımda ntsf yapardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 o zaman 8gb lık dvdler fora :-D direk içine dvd nin imageini yaptırısan girmesi lazım. ama bu seferde cıkartamazsın :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar