AthleT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Arkadaşlar Öğretim İlke ve Yöntemleri dersinde "Sporda Şiddet" konulu forum yapmayı planlıyoruz. Daha doğrusu bizim ekibe -forum anlatım yöntemi- düştü. 25 dakikalık bir sunumun ardından dinleyicilere soru-cevap şeklinde bir anlatım planlıyoruz. Sizlerden de görüş ve fikir almak istedim. Neler yapmamızı önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 her yıl futbol yüzünden ölen insanlar hakkında istatistik verebilirsiniz bence (galibiyet kutlamaları dahil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 25 dakika bu tür bir sunum için biraz fazla gibi geldi bana. soru cevap kısmına daha çok vakit ayırırsanız, dinleyiciyle daha iyi etklileşim halinde olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Sporda Şiddet aslında çok geniş bir konu. 25 dakikalık bir sunum mümkün. Fakat çok hazırlık gerektirir. Bence olaya sadece holiganlık yönü ile yaklaşmayın. İçinde şiddet öğeleri içeren sporlardan da bahsedebilirsiniz. Kick Box vs. bir sürü spor var. Ayrıca sporda şiddetin gelişimi, ilk çıktığı vakalar, günümüzde ki durumu gibi başlıklara da bölebilirsiniz. Hatta sunumu biraz daha enteresan kılmak istiyorsanız, içinde şiddet içeren ilginç sporlar var; onlardan bahsedebilirsiniz. Örneğin yanlış hatırlamıyorsam eski mısırda bir takımın kaybettiğinde ölüm ile cezalandırıldığı spor(lar) vardı sanırım. Soru-Cevap kısmında, güncel veya bizlerle ilgili konular ile öğrencilerin dikkatini çekin. Örneğin İstanbul'da öldürülen ingilizce taraftar hakkında ne düşündükleri sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 ingilizce taraftar derken =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 leeds taraftarlarını diyor.. bu arada international footbal hooligans belgeselini kesin izleyin. 1. bölümde fenerbahçe gese derbisini izliyor amcam, taraftarlarla falan konuyor. hem kill for you hem ultraslan la konuyor.. dahası karşıyakalılarla falan da konuşuyorlar. çok başarılı çok belki işinize yarar bişiler çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 konuyor yazmakta niye bu kadar ısrarcısın =/ bi de ben niye bu topikte tdkcılık yapıyorum? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 said: konuyor yazmakta niye bu kadar ısrarcısın =/ hızlı yazınca booool typo oluyo öle. said: bi de ben niye bu topikte tdkcılık yapıyorum? =/ post kasıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar