Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forum Anlatım Yöntemi.

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Öğretim İlke ve Yöntemleri dersinde "Sporda Şiddet" konulu forum yapmayı planlıyoruz.
Daha doğrusu bizim ekibe -forum anlatım yöntemi- düştü.

25 dakikalık bir sunumun ardından dinleyicilere soru-cevap şeklinde bir anlatım planlıyoruz.

Sizlerden de görüş ve fikir almak istedim.

Neler yapmamızı önerirsiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

Sporda Şiddet aslında çok geniş bir konu. 25 dakikalık bir sunum mümkün. Fakat çok hazırlık gerektirir. Bence olaya sadece holiganlık yönü ile yaklaşmayın. İçinde şiddet öğeleri içeren sporlardan da bahsedebilirsiniz. Kick Box vs. bir sürü spor var. Ayrıca sporda şiddetin gelişimi, ilk çıktığı vakalar, günümüzde ki durumu gibi başlıklara da bölebilirsiniz. Hatta sunumu biraz daha enteresan kılmak istiyorsanız, içinde şiddet içeren ilginç sporlar var; onlardan bahsedebilirsiniz. Örneğin yanlış hatırlamıyorsam eski mısırda bir takımın kaybettiğinde ölüm ile cezalandırıldığı spor(lar) vardı sanırım.

Soru-Cevap kısmında, güncel veya bizlerle ilgili konular ile öğrencilerin dikkatini çekin. Örneğin İstanbul'da öldürülen ingilizce taraftar hakkında ne düşündükleri sorun.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
leeds taraftarlarını diyor..

bu arada international footbal hooligans belgeselini kesin izleyin. 1. bölümde fenerbahçe gese derbisini izliyor amcam, taraftarlarla falan konuyor. hem kill for you hem ultraslan la konuyor.. dahası karşıyakalılarla falan da konuşuyorlar.

çok başarılı çok

belki işinize yarar bişiler çıkar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...