zipzip Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 yok bakındım da direk delip atıyolarmış parayı.belki halk mağdur olmasın diye yapıyolardır böyle bişey ama cıks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 yok kanun gereği perfore edilir paralar. eğer senden şüphelenirse perfore etmekle kalmaz polise de kimlik bilginle raporlar. sana da paranın fotokopisini verir. senin iyi niyetli olduğun bir durumda perfore edip geri verebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 zipzip said: yok bakındım da direk delip atıyolarmış parayı.belki halk mağdur olmasın diye yapıyolardır böyle bişey ama cıks yedir birisine acıma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 bi kere fatura yatırdım adam iki beşlik verdi para üstümü. çıkışta adamın biri de içeri giriyormuş bana elimde gördü parayı iki beşlik lazım bana sen bana ver ben de sana veriyim on lirayı dedi. ben de tamam dedim kağıda bakıyorum böyle merkez bankasından yeni alınmış gibi ama biraz yamuk gibi karşılaştırıyorum fark yok ayrı bakıyorum bu sahte diyorum. sonra bilet almıştım otobüse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Editor said: Be de nasıl basılır diye soruluyor sandım... neyse tuto yapsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar