mrdefender1 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 slm.leatherworking hakkinda birseyler sormak istiyorum.rogue icin ne secilmeli?skil 250 oldu ama hala secemedim.nerde sececegim,ne yapmam lazim ,nere gitmem lazim?bir lvl sınırı varmi secmek icin?bir yardim eli..simdiden tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 wowwiki'ye leatherworking yazsan hepsinin cevabını bulursun aslında. hadi ingilizcen yok diyelim, bu forumda bile yüzlercesi açıldı. bir tane leatherworking yazsan aramaya istemediğin kadar bilgin olur lw hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Master olarak Elemental alacaksın bunuda Arathide bi tauren veriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Önemli diğil zaten daha 250lerde bişey seçip seçmemen, öyle aman aman bişey yok lw'de o aralarda, her dungeonda daha iyisi düşer ki azerothdaki dungeon itemlerini de buffladılar biliosun. 3 çeşit lw uzmanlığı var; elemental,dragonscale,tribal. Roguelar için uygun item yapmayı öğreten elemental lw. 300e falan gelince, ki dewam edebilmek için illa ki seçcen die bişey de yok; Hordesan Arathi Highlandsda bi npc olcak, alliancelar da Searing Gorge'a gidiodu galiba. Bu dediklerim sana elemental lw'yi öğreten npcler. Dragonscale hunterlar ve şamanlar için mail item öğreten ve tribal da resto ve balance druidler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar