Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 En iyisi nedir? Fiyatı aşşağı yukarı ne kadardır? Bir de ben 1-2 yer gezdim bulamadım,bunun 2 kulağa birden takılabilecek şekli yok mudur? Yani kablolu kulaklık gibi müzik dinleyebilceğim türden 2 kulağa takılabilir türden bir bluetooth kulaklık var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 2 kulaga takilan daha gormedim.. Benim bildigim her marka calisiyor Nokia'larda.Ben eski telefonumda Motorola'nin kulakligini kullaniyordum.40$ a almistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 küçük kulaklığı geçtim.kablosuz olarak çalışan ve bt kullanan normal büyük kulaklıkta yok. hep wireless var. sanrım müzik dinlemek için okadar hızlı değil bluetooth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 20kb/sn ile sınırlı bluetooth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar