wraog Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 İzmitte oturuyorum.Önümüzdeki 15 gün içinde sınavı almak istiyorum.Kime , nereye , nasıl başvurmam gerekiyor?[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 www.cds.com.tr den bir bak istersen telefon numarasi bul ve ara ogrenirsin her turlu bilgiyi + 15 gun icinde almiyor diye biliyorum basvurulduktan 1 ay sonra aliyolar diye biliyorum[signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 istanbulda nisantasinda bilgisayarli olana girebilirsin ya da sanirim diger illerde kagitla yapiliyodu... telefonla hollandayi mi ne arayip basvuru yaptirman gerekiyodu ama telefon aklimda diil dogal olarak[signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 imkanin varsa yazili olana gir cunku bilgisayarli olanlarda siklari goremiyorsun misal a sikkini eledin ve gectin bir daha geri donemiyorsun buda buyuk bir dezavantaj[signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 nasi donemiyosun ya bal gibi donuyosun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 0031320239540 burayı arıyorsun, kredi kartın yanında olsun teker teker okuyacaksın her harfi, ev adresin, ismin vs. istersen biryere yaz öyle ara diğer türlü karıştırabilirsin[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 evet arkadaşlarında söylediği gibi telefonla alıyosun yalnız dikkat et hemde çok dikkat şu hususa ki. tarih ve saat belirlerken mutlaka spell et tarihi ve saaati yada üstüne bastır. bilerek yalnıuşta yazıyolar bazen tekrar para almak için. bilmedende yalnış yazıldığı oluyor. buna dikkat et. tekrar teyid et aldıktan sonra.[signature][hline] Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 ya tofeli napcan . üni hazırlık içinse salla gitsin . ben geçtim işte. tofel den belge felanda almadım .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Git Nişantaşındaki Bilmerk'e (bildiğim burası var) http://www.bilmerk.com/ orda söyle onlara TOEFL başvurusu yapma istiyorum onlar sana yardıme derler. Tabi eğer İstanbul'a geleceksen yap bu dediğimi.[signature][hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Olcayto - Infiltrator of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 izmir'de amerikan kultur merkezine gidiceksin (alsancak), sinavi da orda oluyorsun (3-4yil once oyleydi yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar