Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Tanelimde bir soylu kulesinde geçen konuşmalar gece örtüsüne eş bir karanlık planın filizlerini andırır gibi fısıldanmalar seziliyordu.Loş bir mum ışığında üç kişi olucaklar hakkinda kendi planlarını kurguluyordu. ''Lady Menne beni dinleyiniz bu iş için en iyi adamlarımı yolluyabilirim buna ne dersiniz?'' Sözlere yöneltilen silüet te ilk göze çarpan siyah yüzüne kadar tüllerle kapatan elbisesiydi.Sesi hafif fısıltılı ve yumuşak şekildeydi.''Bana bakın Baron Laces eğer ki bu dediklerinizi geçen sene dinlemiş olsa idim belki size inancım tam olabilirdi.Fakat şimdi ile ilgilendiğim için ve adamlarınızın beş para etmez birer köpek olduğunu düşünürsem daha başka bir yol izlemek en olumlusu.''Hafifçe tüllerin ardından kafasını yana doğru çevirdi.''Siz ne düşünüyorsunuz Yazman Nab?''Nab hafif ince çeneli kel ve fıldır fıldır mavi gözleri tıknaz bir adamdı.İnce ses tonu ile konuşmaya başladı.''Sayın Lady im olan bitenler gerekçesinde yeni veliahtın bu dışarı Curcas şehrine gezisinde benim düşünceme göre Laces in adamları mimli ama aklımda bir soru ve bir cevab ın karışmış hali var.''Lady öne doğru çıktı ve Yazmanın kel kafasında elini gezdirdi ve hırlayan bir ses tonu ile ''Bana bak!Cevabı çıkarmak senin işin!Cevabı söyle NAB!'' Yazman irkilmiş ve kekelemiş durumunda;''B-i-r ç-o-c-u-k...Veliaht yaşında...Ama o çocuk yarın asılıcak..?!''Lady hafifce kıkırdayan bir tonda konuştu.''Renu da bugün yeni unvanını aldı Lahun şehrinden dönüyordu değil mi Baron?'' Baron gülümseyerek evet anlamında başını salladı.Yazman ürkerek sordu.''Aklınız da ne var Lady im?'' Lady perdelerin arasından dışarıdaki surları süzerek fısıltılı tonda konuştu.''Tanelim kanunlarına göre,Kılıç ünvani alanlarin affi sunulur ve dinlenilir ki Renu da bu çocuğu affedicek kadar yufka yürekli.Onu yanına yamak olarakta alıcağı aşikar.''Sözünü kesti Yazman.''Bunu nasıl yapıcaksınız?''Ladynin sesi hafif hırıldar şekilde çıktı.''Kara ağlarım bu işi halleder.''Lady dışında baron ve yazmanın yüzü bembeyaz kesilmiş şekilde.Birbirlerine bakıp odadan ayrıldılar.Surların gerisinde ise hafif paslı tanelim şehrinin armalarını zırhında taşıyan bir atlı yaklaşmaktaydı.Hafif kaslı olmayan bir bedeni.Saçları kızılın tonu ile sarı karışımı arasındaydı.Bu tondan olanların eski toprak Essen den olduklari düşünülürdü.Miğferi atının yanında bir ip tutturulmuş atının üzerinde dimdik durarak ilerliyordu.Surların üzerindeki okçular selam durup gülücüklerle bakıyorlardı atlıya.Atlı yavaşça kolunu kaldırdı ve sesini yükselterek konuşmaya başladı.''Selam ola!Tanelimin gözcüleri!'' (Devam edicek)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 İlk versiyonu da burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar