Voys Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 ehliyet sınavım oradada. cevizli mahallesi, toros cad. tinaztepe sk. adres yazıyor. bilen var mı yerini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 omg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 aksaraydada vardı pertevniyalden yukarı doğru bitane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ya ozur dileyerek soyluyorum.. orhangazi'de. daha topic e girmeden koptum bunu dusunup. saygilar sevgiler optum hepinizi iyi geceler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 orhan gazzi lisesi.. adres : cevizli mahallesi, toros cad. tinaztepe sk =)=)=) sen ztn yazmışın ne soruon =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ardıardına gelen süper esprilerden sonra cevizli mahallesi hangi ilçenin cevizlisi onu söyleseydin keşke diyorum.burası maltepe mesela cevizli mahallesi de var orhantepe diye bir yer de var cevizlide.Orda orhan gazi ilköğretim var olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar