Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankarada oyun alinacak yer veya yerler..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Simdi orjinal fln geyigine hic girmeyin istedigim oyunlarda orjinal varsa zaten aliyorum devamli..

Uzun zamandir oyun oynamayi birakmistim en azindan single player olarak..

Ankarda oyun alabilecek nereler var.. Umitkoy Cayyolu civarlarinda olursa tercih sebebidir :)
Mesaj tarihi:
tunalida kavakliderenin karsisinda olan yer ertug pasaji her katinda vardir cd satan yer, onun disinda umitkoy diyorsan etrafta dvd satan dukkanlar varsa belki vardir onlarda sor
kizilayda da karanfil sokakta var
sihhiyede zafer carsisinda var

gonul isterdi ki tarik abiden alalim ama tede kafam girsin :(
Mesaj tarihi:
Angora evlerinde oturuyorum galleria nin icinde biryer varmis gittim olabilme ihtimali olan tek yerde yoktu :)

onun disinda bi playstation oynadigimiz yer var ona sordum ondada yok :)

bu taraflarda yok yani tunaliya gidip sorucam ..
Mesaj tarihi:
Limon bazaar güzel ya. 2-3 kere değiştiriolar gerekirse. Hem isteyebilceğin bütün dizi-filmler de var ucuza.

Bi de üstünde "acil durumda camı kırınız" yazan yangın alarmı gibi zımbırtılardan var. Tabi içinde yangın söndürücü falan diğil sigarayla kibrit var :D.
Mesaj tarihi:
Hayır anlamadım şimdi WAREZ YASAK TORRENT YASAK ama dükkan adresi vermek yasak değilmi?

Nasıl bir mantıktır...

Ben wareze karşı değilim sadece kural mantıksızlığı var.
Mesaj tarihi:
Battlefield 2 aradim bugun heryerde dost d&r arcadium armada cepa heryeri gezdim yok arkadas bf 1942 var daha sonra cikan bf2 yok.. bende bu aksam oynarim diye patch ini cekmistim oyle duruyor mal gibi..
  • Yeni Oluştur...