gellidus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Simdi orjinal fln geyigine hic girmeyin istedigim oyunlarda orjinal varsa zaten aliyorum devamli.. Uzun zamandir oyun oynamayi birakmistim en azindan single player olarak.. Ankarda oyun alabilecek nereler var.. Umitkoy Cayyolu civarlarinda olursa tercih sebebidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 tunalıda var abi... kavaklıdere sinemasının karsısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Bahçelide 7. Caddenin 1 altındaki sokakta bir dolu dukkan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Ben satabilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 tunalida kavakliderenin karsisinda olan yer ertug pasaji her katinda vardir cd satan yer, onun disinda umitkoy diyorsan etrafta dvd satan dukkanlar varsa belki vardir onlarda sor kizilayda da karanfil sokakta var sihhiyede zafer carsisinda var gonul isterdi ki tarik abiden alalim ama tede kafam girsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Kızılaya uğrarsan limon pazarina git her oyun var,dvd oyunlar 8 ytl idi en son,bende 5 ytl istediğin oyun varsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Valla cok sagolun yarin bi ugrayayim ben tunaliya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 çayyolunda oyun alınacak yer yok bildiğim kadarıyla, keşke olsa hoş pc tarihi eser olduğu için pek ihtiyacım olmuyor :P ps: çayyolunda mı oturuyorsun gelli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Angora evlerinde oturuyorum galleria nin icinde biryer varmis gittim olabilme ihtimali olan tek yerde yoktu :) onun disinda bi playstation oynadigimiz yer var ona sordum ondada yok :) bu taraflarda yok yani tunaliya gidip sorucam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Abi angorada oturuyosan, peynir ekmek gibi orjinal oyun alabilmen lazim, naapcan sahte oyunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 hım angora evleri.. VAY KANKA NABER :D valla umitköyde senelerce oturan arkadaşım var sorarım kendisine :) yeterli bilgi ile buraya tekrardan yazarım diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 kingpin said: hım angora evleri.. VAY KANKA NABER :D harbi lan angora SUS LAN NE KANKASI gellidus benim kankam bi kere dimi kanka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Limon bazaar güzel ya. 2-3 kere değiştiriolar gerekirse. Hem isteyebilceğin bütün dizi-filmler de var ucuza. Bi de üstünde "acil durumda camı kırınız" yazan yangın alarmı gibi zımbırtılardan var. Tabi içinde yangın söndürücü falan diğil sigarayla kibrit var :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 mADmaXimus said: gonul isterdi ki tarik abiden alalim ama tede kafam girsin :( ted e gitmene gerek yokkki, Kızılay da hala yerleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 almam ben yukselden, sevmiyorum orayi, supermarket gibi gidicen ufacik dukkana ne varsa onunde olucak, tarik abiyle iki muhabbet edicen, magic oynayanlari izlicen felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Hayır anlamadım şimdi WAREZ YASAK TORRENT YASAK ama dükkan adresi vermek yasak değilmi? Nasıl bir mantıktır... Ben wareze karşı değilim sadece kural mantıksızlığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 evet kanımca dükkan göstermekle torrent sitesi göstermek arasında fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Battlefield 2 aradim bugun heryerde dost d&r arcadium armada cepa heryeri gezdim yok arkadas bf 1942 var daha sonra cikan bf2 yok.. bende bu aksam oynarim diye patch ini cekmistim oyle duruyor mal gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar