Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Yök, Eski Yök

mawiman

Öne çıkan mesajlar

Slat said:
said:
Ben Kemalist değilim, Atatürkçü’yüm.

Çünkü Atatürk’ün kendisi de Kemalist değildi.

Hayır öyle engin bir bilgi birikimiyle yazıyor ki benim aklım almıyor.. Ne demek istemiş burda?

laf cambazlığı yapmış aklı sıra,
ama 2+2=5 gibi logical bir hatası olmuş,
ya da "tüm yunuslar memeli hayvandır, o zaman tüm memeli hayvanlar da yunustur"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fenris kusura bakma benim birikimim yetmiyor Engin Ardıç'ın kültür seviyesini yakalamaya.. Madem bu adamı düzenli takip eden birisin bana şu söylediklerinin anlamını açıklarmısın:

said:
fanatizme döküldü iş."doğru diyosa da kabul etmem" ler,"madem seviyosun her dediğini savun" lar...ya bana ne adam salakça bi yazı yazdıysa.genel olarak beğendiğim bi yazardır.ama bu durumda slat a göre bi de akp li olduk şimdi durduk yerde...

oooy oy...

yanlız nasıl bi yere çekiyo konuşmayı.sevmiyosan sevmezsin.niye kültürsüz oluyosun?hayır illa birinin salak mı çıkması gerekiyo tartışmada?

ne bone dan ne slat tan sorularıma cevap gelmemiş.

said:
Hayır öyle engin bir bilgi birikimiyle yazıyor ki benim aklım almıyor.. Ne demek istemiş burda?

açıklayamazsam adresi bulup,gelip dövcen galiba :P

said:
Ben Kemalist değilim, Atatürkçü’yüm.
Çünkü Atatürk’ün kendisi de Kemalist değildi.

yazının tamamından anladığım kadarıyla şekil atatürkçü lüğünden bahsediyor."ben atatürk ü putlaştıranlardan değilim" demeye getirmiş.tabi bu yazının tamamından çıkan.iki satırdan bişey anlaşılmıyor.

derdini anlatabilmiştir anlatamamıştır,beğenirsiniz beğenmezsiniz takdiri size kalmış...

ama anladığım kadarıyla okuduğum yazarlardan birini ya her lafının altına imza atıp,ölümüne savunmalıyım yada tamamen her fikrine karşı çıkmalı ölümüne saldırmalıyım.

valla kusura bakmayın iki seçenekte bana yabancı.

edit:bu arada başlık çok kötü dağıldı.YÖK le filan alakası kalmadı konunun.istiyosanız ö.m. atın daha fazla dağılmasın konu.gerçi söyliycek bişeyim kalmadı pek.böyle "ben mi kültürsüzüm" diye kişiselleştirince sevmiyorum tartışmayı ama en azından başlık dağılmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...