Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büyükanıt: PKK Meclis'e girerek siyasallaştı, şimdi de legalleşmeye çalışıyor.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aquila said:
al benden de sana bi ozlu soz.

kendileri soyleyecek anlamli bir sey bulamayanlar, baskalarinin soylediklerine siginir.
Yada söylenicek gerçek mutlaktır kılıfına takılanlar göremez de diyebiliriz
Mesaj tarihi:

Konu darmadağan olmuş gerçi ama

karpuz said:
Slat said:
Mitinginde bebek katili köpeğin resimlerinin açılmasına ve lehinde sloganlar atılmasına ses çıkarmayan Ufuk Uras'ın fikirlerini eleştirmeye malesef kapasitem yetmiyor :/

Allah bu kadar beyin vermiş napiim :(

Allah aşkına ne a-la-ka-sı var?

Mitinginde APO'nun resminin açılmasıyla şu dediğinin ne alakası var?

Açıkcası ben siyasetçi olsam ve mitingimde Apo'nun resmi açılsa, görmezden gelirdim... Ne yapması gerekiyordu? "AÇMAYIN LAN! AÇMA! KAPA LAN ONU GELİYOM BAK AŞAA" mı demesi gerekiyodu? allah allah...

Mitinginde kanlı terrör örügütünün pankartlarının açılmasını ve sloganlar atılmasını görmezden gelirdin demek.. Senden de Uras gibi imba siyasetçi olurmuş..

Mikrofonla uyarırsın, dinlemezlerse parti güvenliklerini devreye sokarsın.. Hiçbir harekette bulunmamak, yapılan eyleme karşı gelmediğini gösterir, görmezden geldiğini değil.

DTPli kankilerine laf gelince sinirlenmiş, hemen askere bindirmiş tabii Uras..

Çok yazık koskoca sol, allahın hizipçisiyle dönek tatlısu solcusuna kaldı..
Mesaj tarihi:
mitinginde apo pankartı açılmasına müdahale etmek mi "gerçek" solculuk olurdu? ufuk uras'ın solculuğu mu kötü siyasetçiliği mi?

valla çok enteresan ya.
Mesaj tarihi:
Argh!

çığrından çıkmış bir konu daha..

başlığı da dasaaa: barbarlar paticiğe girerek üye oldu. şimdi birbirlerini gırtlaklıyorlar olarak değiştirsem mi acaba diye düşünmedim değil.

neyse, birbirinize karşı hakaretamiz tutumunuzu devam ettirdiğiniz sürece aynı sonuçlarla karşılaşacağız galiba..

üzülerek kilitliyorum. baltalarınızı gömün önce, sonra tartışırsınız. ayrıca (teker teker isim vermiyorum, yapanlar kendini biliyor) tekrarında yörünge dışına uçanlar olacaktır.

doğru düzgün tartışanlardan ayrıca özür dileriz
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...