Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Arkadaşlar buda yeni moda herhalde yeni çıktı blizzard çıkarttı zanendersem...AV de 50 kere sıra alıyorum allahın cücesi bana sıra vermiyor..şimdi diceksiniz deserter yemişsindir yok deserter falan hiçbişey yok 50 kere tıkladıktan sora anca sıra veriyor .. bu olay bitek bana has bişe mi yoksa sizdede oluyor mu ? asabını bozuyolar adamın akşam akşam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 bazı playerlarda var bu sorun ve bug fix gelcek yakında sanırım. flight masterlarda da oluyo aynı şey. yine de wtf ve addon klasörünü yedekle ve onları silip dene belki düzelir, bende yok mesela böyle bi sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 patch 2.3'ten sonra birçok oyuncunun basına gelen bir problem. haberi var blizz'in düzeltilecek gelecek patch ile. ben hiç yasamadım bu arada. baskalarından rica edin grup olarak sıraya soksun sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 av'a grup nasıl oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Grup halinde giriyorsun iste, her BG'ye olabildigi gibi? Iceride raide donusuyo nasilsa demek istiyosun galiba da, bin tane AV instance var, hepinizi ayni yere soksun diye grup halinde girebiliyosun onun icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 av'ye grup girilmiyodu bildigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Premade AV bile cikmiyo muydu zamaninda, sonradan mi degisti ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 ava grup olarak girilmiyor ben kendimi bildim bileli. ancak şansına 2 3 kişi aynı yerin sırasına girip beklerse olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 evet de join grup olayı yokmus bilmiyodum ben, digerleri gibi sandım. o zaman kaderine küs dostum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Perform AV Enabler AV premade için gerekli addon. Gruptaki herkeste yüklü olması gerekiyor. said: This AddOn is HORDE ONLY. Do not ask me to make it work for the Alliance, because I won't. demiş yapan zat-ı muhterem. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 sebebini bilen var mı grup olarak girememenin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Hmm ban sebebi olup olmadığı hakkında bilgim yok fakat biz guildce hatta serverca uzun süre kullandık diyebilirim. Hala kullananlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 darkwall, salak bi soru gibi gelebilir ama, hiç o bg menüsünü kapatıp sonra cüceye bi daha tıklamayı denedin mi? çünkü bende de oluyor aynı sorun, bankerlarda, flight masterlarda, bg masterlarda. flight masterda tıklıyorum mesela uçucağım yere, tepki vermiyor. sonra o uçuş menüsünü kapatıp bi daha tıklıyorum npc'ye, tekrar açılıyor menü, o zaman düzeliyor. aynı şekilde bankerlarda da, bankamı açıyorum, item alıcam filan, çok uzaksın dayı diyor, kapatıyorum bi daha açıyorum düzeliyor. bg masterlarda da böyle. denemediysen dene, denediysen (ki muhtemelen farkında olmadan denemişsindir daha önce :p) sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 ya en az bi 50 kere kapatıp açıyorum anca sıra alabiliyorum herşeyi denedim sordum bi kaç yabancıya bazılarında varmış e şansızlık buya benide buldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ha program vardı ava grupla girmek icin raid giriyordu olayı ise oyunu avı az cok bilen 15 adam bile sonucu degistirir. İlerleyen yamalarda grup girme olayını yapıcaklardı sanırım av icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar