Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

USA çılgınlığı hat safha

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu yaz Work and travel ile amerikaya gidiyorum ve bi kaç iş buldum gibi lakin amerika hakkında bildiğim şeyler filmlerden olduğundan dolayı amerikaya gitmiş arkadaşlardan yardım istiyorum iş imkanlarım şöyle;

cedar point-ohio
jester scales-new jersey/wildwood
life's a beach-pennsylvania
six flags the great escape-newyork/queensbury
yellowstone national park-WY(WY neresi onu bile bilmiyorum)

örnek:cedar point:iyi para kazanırsın eğlenceli bi iş olabilir
ohio:eğlenceli bi şehirdin ama şuraya,şuraya uzaktır

tarzında bilgilendirirseniz çok daha iyi olur şimdiden teşekkür ederim
Mesaj tarihi:
bu islerin ne oldugunu soylememissin, en guzel isler garsonluklar bence bahsis alirsin

jersey ve ny pahali yerlerdir hayat pahalidir onu soyleyeyim sana, amacin para kazanmaksa daha ucuz bi yere gidebilirsin
Mesaj tarihi:
işler kasiyerlik garsonluk tarzı işler söylemeye bile gerek duymamıştım :D

bide amaçlar içinde para kazanmakta varda kırk yılda 1 insan görceğim bi yerede gitmek istemem para çok sorun değil yanımda yüksek miktar nakitle gidicem zaten ama ingilizcemi de geliştirmek istiyorum
Mesaj tarihi:
tahminime gore ny ve njde orada yasamini surdurecek kadar para kazanirsin oyle cok kar edemezsin ama oralarda igne atsan yere dusmez :P

oyle dag basi istemiyosan yellowstone kotu olur sana, dag basinda doga parki, anca veletler anne babalariyla gelir onlarla gelistirirsin ingilizceni :D

njdeki is ne bilmiyorum ama nydeki six flags, lunapark gibi birsey olmasi lazim
Mesaj tarihi:
new jerse ile newyork utanmasa aynı eyalet olcakmış ikisi birbirne çok yakın sanırım izmit istanbul arası kadar bile yok gibi gözüküyo haritada ama pennsylvania nasıl bi yer acaba? ohio ya içinde bildiğin köy dediler virginia da güney kültürü var sevmezsin dediler (güney kültürü neyse artık)
bide texas var ama onu direkt eledim

NY deki six flags amerikanın en büyük eğlence yerlerinden biriymiş walt disney'i saymazsak öle dediler yani bana
Mesaj tarihi:
oyle ny ile nj birinde yasayip birinde calisanlar var cok yakin

penn de iyidir orasida kuzeydoguda zaten, hangi sehir pennde gidecegin bilmiyorum ama geneli guzeldir

kuzeydogu usa en guzel yeridir bence california disinda :D

ohio koy gibi ama buradaki koyler gibi dusunme :D

guneyliler irkcidir cahildir sinir bozucudurlar(kisisel gorusum)

texasa hic gitme :D
Mesaj tarihi:
penn de mt.pleasant'daymış işte

newyork'u secicem sanırım ya:D ama arkadaşımın babası new jerseyide çalışıyo belki onu seçerim kalcak yer sorunum olmaz diğerlerini aklımda eledim ozaman ya NY yada NJ
Mesaj tarihi:
six flags the great escape-newyork/queensbury'e git tabiki..

yanliz burda New York derken filmlerde gordugun NY olmadigini aklinda bulundurarak git. NYC ile alakasi olmayan bi yer.NYC New Jersey'nin dibinde ama Queensbury degil. :)

Six Flags Amerikanin en buyuk eglence parki, calismasi rahat ve kalabalik bi ortam, yani orda herhangi bi restorant da garsonluk yaparsan iyi bahsis alirsin. zaten cogu yerde bahsis, otomatik olarak fise dahil oluyor.(gitcegin yerde olemi bilemicem.)
Mesaj tarihi:
Insanlar karnini doyurcak dimi ama :) evet kardes var.
Bu arada tekrar soyluyorum, Queensbury'de hayat New York City'e oranla daha ucuz, oda seni korkutmasin.

Ancak Work&Travel'a giden 10'larca arkadasimin ortak kanisi, Travel agir bastigi icin para "gelsede" gidiyorMUS
Mesaj tarihi:
Ayrica sana daha da guzel haberlerim var:)

Queensbury, NY denilen yerde muhtesem bir gol var.. Lake George. Kislari "ice fishing", yazlari ise "cennet" (:P)..

"Cennet"; yaz, gunes, kumsal, tekneler, kizlar.. :P
Simdi bunlari soyluyorum da Miami gibi bi yerde bekleme :)
Mesaj tarihi:
cedar point den uzak dur derim, insanlar asiri derecede cekilmez oluyor orda, biz 4 arkadas eglenmeye gitmistik toplamda 3 tane ride a bindik, arkadasim milletin herpes yaralarini sayiyordu, amerikanin coplugu gibi bi yer gelmisti bize, insanlara dayanamazsin katil olursun yani :)
  • Yeni Oluştur...