GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 evet anlamsız olmasının ötesinde, neden owned, bu kim, listende niye o kadar insan arasında o kadar fazla garip nickli insan var. neden msn plus. neden sevişemiyo. o kim. niye öle bişi sölüyo ve sana niye sölüyo. senin nası lan demiş olman ne kadar ownage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 elaidi said: evet anlamsız olmasının ötesinde, neden owned, bu kim, listende niye o kadar insan arasında o kadar fazla garip nickli insan var. neden msn plus. neden sevişemiyo. o kim. niye öle bişi sölüyo ve sana niye sölüyo. senin nası lan demiş olman ne kadar ownage. ownage oluşu benim verdiğim cevaptan kaynaklanmıyor sevişememesi bişeylerin yer çekiminin üstesine geçemeyip kalkamayışından kaynaklanıyor o kişilerin niye garip nikleri olduğunu hiç sormadım alakam da yok zaten nikleriyle sanki niklerini ben yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 dota var mı dota? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Ne bu herşeye owned.Sokakta adama araba çarpsa owned diiceksiniz,hadi pwnd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 diyoruz netekim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 komik değl yav no offence kks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 şu resmin "how about a nice cup of shut the fuck up?" olanı vardı eskiden ya ondan linkleyebilcek varmı edit: bu arada başlığı açan arkadaş yanlış anlamasın ona değil resimi kendim alacamda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 banada i see dumb people verirmisiniz hani burus wills li falan böle kısa boylu kel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalafi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 awmigawd! adama araba çarptı! pwnz0r! onu geçtim acaba niden sevişemiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 nete girdi bunu dedi geri gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalafi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 ne biçim arkadaşsın sen.. insan yardımcı olmaya çalışır.. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar