Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 spring breakte temmuz geliyo, atla gel sen de doversin o zaman ehuehu sonra da beraber nyc ye geceriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 abi manyak misiniz, ekimde springbreak plani mi yapilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Severek izliyoruz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 bu hafta bölüm çıkmadı deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 ya bu XoXo olayını anlatsanıza bana? Bizim okulda parti düzenliyoruz ve promoting tekniği olarak kullanıyoruz da gossip girl'de vardı dediler.. biri açabilir mi nasıl kullandıklarını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 ya bi site var bütün olayları oraya mail atıyorlar hemen taç cepten sonra sitede yayınlanıyor yani ben seni biri ile gördüm hemen dedikodu ruhum kabarıp siteye atıyorum türkiyede tutmaz bu sistem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 xoxo nun anlamı kucaklamak öpüp yalamak demekmiş. "Hugs and Kisses However, it is often disputed which letter means hugs and which one means kisses. Some think that the X represents lips, while the O represents the arms of a hug, and some think that the O represents puckered lips and the X is crossed arms in a hug. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Litvanya'lı bir iki arkadaşım olmuştu, ''xaxaxa'', ''xoxoxo'' vb. şekillerde gülüyorlardı internet ortamlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 valla yunan desen x h diye okundugu icin dicem de litvanyayi ilk defa duyuyorum yunanlar xaxaxaxa diye guluyo ispanyollar jajajaja diye ki bu les ya sfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 abi bi millet X'i nasıl H gibi okur ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Llama said: ya bi site var bütün olayları oraya mail atıyorlar hemen taç cepten sonra sitede yayınlanıyor yani ben seni biri ile gördüm hemen dedikodu ruhum kabarıp siteye atıyorum türkiyede tutmaz bu sistem :D nette gördüm öldürdüm hakim bey diyen evlat katilleriyle dolar buralar sanırım banuya gıcık mı oldun,çak nete babası öldürsün (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Sovereign said: abi bi millet X'i nasıl H gibi okur ya.. abi C harfini de bizim gibi okuyan tek millet biziz herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 hangi pedofili yaptı lan bunu kız hamile http://www.taylor-momsen.net/pictures/albums/candids/2008/sept30-withfriends/normal_002.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 o kim yaw cikaramadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Penthesilea said: valla yunan desen x h diye okundugu icin dicem de litvanyayi ilk defa duyuyorum yunanlar xaxaxaxa diye guluyo ispanyollar jajajaja diye ki bu les ya sfsf en ayısı bizmişiz demek ki muhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 DeBuffAndHeal said: o kim yaw cikaramadim. dan ın kardeşi değilmi la bu ha ben ona benzettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 93 doğumlu o, ondan o değildir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 abi okuluma hep ayip ediyolar ya, nedir bu senaristlerin hepsi mi red aldi browndan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Vanessa COK guzel ya Chuck da bir numara abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 serenanın vücut ne öyle yaa. çok taş ağkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 chuck bir numara diyenlere ibodan "allah cezanı verecek" sarkısını serenanın vücuduna süper ağkü diyenlere iron maidendan "no more lies" sarkısını ve dizinin içine sıçan senaristlerine de combichrist'tan "this shit will fuck you up" şarkısını armağan ediyor, büyüklerimin elinden küçüklerimin gözünden öpüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 kgns said: chuck bir numara diyenlere ibodan "allah cezanı verecek" sarkısını serenanın vücuduna süper ağkü diyenlere iron maidendan "no more lies" sarkısını ve dizinin içine sıçan senaristlerine de combichrist'tan "this shit will fuck you up" şarkısını armağan ediyor, büyüklerimin elinden küçüklerimin gözünden öpüyorum. cok metalsin dostum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Penthesilea said: abi okuluma hep ayip ediyolar ya, nedir bu senaristlerin hepsi mi red aldi browndan :( sonra bu yorumlarinla dalga gecince bizim mesajlari siliosun konuyla alakasiz diye. ben daha fazla bisi demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Azmodai said: kgns said: chuck bir numara diyenlere ibodan "allah cezanı verecek" sarkısını serenanın vücuduna süper ağkü diyenlere iron maidendan "no more lies" sarkısını ve dizinin içine sıçan senaristlerine de combichrist'tan "this shit will fuck you up" şarkısını armağan ediyor, büyüklerimin elinden küçüklerimin gözünden öpüyorum. cok metalsin dostum...çok metalsin derken sarkılardan bahsediosan sadece iron maiden metal ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 internetim baglansin direk basliyorum 2. sezona vanessa harbiden guzel evet chuck da igrenc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar