Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bizim okulda böyle kız eteği olcaktı varyaa direk 10 km yaklaşamazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Abi 4-5 yaşındaki çocuklar gübü gülüyor S ama çok tatlı yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 chuck bass'in giydigi kiyafetleri herhangi biri giyse omur boyu tassak olganliga hapsedilirdi, ama herif yirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 because I am Chuck Bass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Azmodai said: chuck bass'in giydigi kiyafetleri herhangi biri giyse omur boyu tassak olganliga hapsedilirdi, ama herif yirtiyor. aynen haaa düşünüyorum böyle turuncu pardüsö falan ama yok abi yaa apartmandan çıkamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 sezon1'de de bi atkı ile imza olayı vardı onun sdf=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 hiç sanmıyordum sarcağını ama acayip izleniyor hep platonik takılınca damardan vuruyor lanet olsun şu teen dizilerine Greeny said: Azmodai said: bu arada dan'in kardesi olan kiz balli sutmus :/ yas 15 mis gerci ama yine de O_O 3 gün önce öğrendim ben de, intihara sürükleniodum yanlış yazıyorlar kafa kağıtlarına yok ya başka açıklaması gerçi dizide no pedofiliyim ama fotoları büyük gösteriyor O_O bi de azmodai tespitlerine +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Gossip Girl kitaptan uyarlamaymis, ama bence yine de josh schwartz'in annesel sorunlari olmus gencliginde. Yahu bir insanin TUM dizilerinde neden ana karekterin stabil, duzgun bir anne figuru olmaz, neden hep cool bir baba var :) Hatta chuckta ebeviyen bile yok. Adamdan henuz tam ve sorunsuz bir aileye sahip kahraman goremedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 arkadan nasi yanasiyo chuck baas ahahuauh tam firlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Ulan güzel dizide serenayla dan çok emo oluo anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Haha ben basligi actigimda herkes homo demisti bana, diziler konusunda ileri gorusluyum sdfhsfsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Sadece 5 dakikasini fln izledim oda kamera arkasiydi galiba ama yemin ediyorum sinirim bozuldu böyle acaip bişey insanin bu ne olm şakami diyesi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 kitaplarından tam YEDİ tanesini bıkmadan usanmadan okumustum ben. cok ders calistiim bi donemin ardindan rahatlamak icin ihtiyacım varmıs. ben kitapları once okudugum icin ısınamadim diziye. serena daha güzel olmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 herşey iyi güzelde "iks ohh iks ohh goship görl" diyo ya her defasında tüyler diken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ufak bişey dikkatimi çekti çok alakasız ama 14. bölümdeyim blair godiva marka çikolata yiyo, geçenlerde ülker almadı mı godivayı ya o kadar zenginlik unsuru gözümüze sokuluyo blair tarafından godiva ne? hiç araştırmadım marka değerini fln firmanında zaten çok gereksiz adsadf es geçiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Godiva zaten Dünya'nın önde gelen markalarından biriydi diye biliyorum,Ülker satın aldığında bayağı şaşırmıştı millet TV'lerde vs. tartışılmıştı ekonomi programlarında vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 godivanın dünyanın 1 numaralı çikolata markası bile diyebiliriz=) zaten ülkerin böyle bişi yapması çok şaşırtmıştı herkesi bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 iyi sardı dizi koymadan edemiciim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Çok tatlı, yirim; ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 valensiya varken bu dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 serenanın erkek kardeşi fail ya, diğer kızları geçtim ablasına bile abazan abazan bakıyor, ben bile daha iyi rol yaparım, saklarım en azından çekim yapılırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bu diziler nası insanı sardırıo anlamıorum. ilk açıosun bu ne ya gaylord falan diosun, sonra çaktırmadan ve hiç ses çıkarmadan izliosun 1 bölüm daha sanki bi sübliminal mesaj geçmiş gibi ilk bölümün içinden dierini izle die. sonra 3. yü acaba nolcak ebühü die seyrettirmesi çok kötü. göz atiim dedim geçen gün vakit geçmiş bölüm bitmiş ister istemez hepsini seyretmişim. bi daha yapmicam hayır. tiki hayatlarının dertlerini seyrediceeme sarah connor ı izlerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Allahım, xo demek istiyorum. Yukarı New York tikisi mi oluyorum?! Henüz ilk iki bölümünü izledim. Esasen böyle Sweet 16 tadında, MTV'sel diziler izlemekten pek haz etmem, zira hitap ettiği kitle orta okullu popülarite özlemi çeken kız gibi gelir ama bana Cnbc-e yapmış yine yapacağını. Üçüncü, dördüncü, beşinci, ve hatta gerisindeki bölümleri de izlerim gibi geliyor. Esasen Serena'dan ziyade anasının halini merak ediyorum ben. Ne olacak, rock'çı babamıza yüz verecek mi aceba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 the lamest shit ever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ahaha bende sıkıntıdan bir bölümünü cnbc-e de izledim ama baya bi hoşuma gitti sardı baya hoş bir dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar