Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gossip Girl

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

hiç sanmıyordum sarcağını ama acayip izleniyor
hep platonik takılınca damardan vuruyor lanet olsun şu teen dizilerine

Greeny said:
Azmodai said:
bu arada dan'in kardesi olan kiz balli sutmus :/ yas 15 mis gerci ama yine de O_O

3 gün önce öğrendim ben de, intihara sürükleniodum

yanlış yazıyorlar kafa kağıtlarına yok ya başka açıklaması
gerçi dizide no pedofiliyim ama fotoları büyük gösteriyor O_O

bi de azmodai tespitlerine +1
Sosyal ağlarda paylaş

Gossip Girl kitaptan uyarlamaymis, ama bence yine de josh schwartz'in annesel sorunlari olmus gencliginde. Yahu bir insanin TUM dizilerinde neden ana karekterin stabil, duzgun bir anne figuru olmaz, neden hep cool bir baba var :) Hatta chuckta ebeviyen bile yok. Adamdan henuz tam ve sorunsuz bir aileye sahip kahraman goremedik.
Sosyal ağlarda paylaş

ufak bişey dikkatimi çekti çok alakasız ama 14. bölümdeyim blair godiva marka çikolata yiyo, geçenlerde ülker almadı mı godivayı ya
o kadar zenginlik unsuru gözümüze sokuluyo blair tarafından godiva ne?

hiç araştırmadım marka değerini fln firmanında zaten çok gereksiz adsadf

es geçiniz
Sosyal ağlarda paylaş

bu diziler nası insanı sardırıo anlamıorum. ilk açıosun bu ne ya gaylord falan diosun, sonra çaktırmadan ve hiç ses çıkarmadan izliosun 1 bölüm daha sanki bi sübliminal mesaj geçmiş gibi ilk bölümün içinden dierini izle die. sonra 3. yü acaba nolcak ebühü die seyrettirmesi çok kötü. göz atiim dedim geçen gün vakit geçmiş bölüm bitmiş ister istemez hepsini seyretmişim. bi daha yapmicam hayır. tiki hayatlarının dertlerini seyrediceeme sarah connor ı izlerim..
Sosyal ağlarda paylaş

Allahım, xo demek istiyorum. Yukarı New York tikisi mi oluyorum?!

Henüz ilk iki bölümünü izledim. Esasen böyle Sweet 16 tadında, MTV'sel diziler izlemekten pek haz etmem, zira hitap ettiği kitle orta okullu popülarite özlemi çeken kız gibi gelir ama bana Cnbc-e yapmış yine yapacağını. Üçüncü, dördüncü, beşinci, ve hatta gerisindeki bölümleri de izlerim gibi geliyor.
Esasen Serena'dan ziyade anasının halini merak ediyorum ben. Ne olacak, rock'çı babamıza yüz verecek mi aceba?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...