cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 hakkten oc tadında gidiyor dizi 2. sezon sonuna doğru da bayarım diye tahmin ediyorum gerçi fazla dizi de yok, yokluktan izlerim herhalde=) +llama otobüs neydi öle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Azmodai said: bu arada dan'in kardesi olan kiz balli sutmus :/ yas 15 mis gerci ama yine de O_O 3 gün önce öğrendim ben de, intihara sürükleniodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 10 yaşında olsa farketmez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 PEDOPHILE ALERT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 He he, valla sardı dizi ya bildiğin. Neyse 2.sezonun 3.bölümü ne zaman çıkıyordu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 pazartesi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Bu arada muzik tartışması yaşanmış, youtube da bunun için sayfa var :D http://www.youtube.com/user/musicfromgossipgirl?ob=4 153 felan şarkı var şimdilik, bilmiyorum tamamını içeriyor mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Şöyle internete paris hilton gibi blair cadısının da videosu düşse. ama şöyle tecavüzlü oalcak ağzı yüzü parçalanacak kan çıkacak KAN KAN KAN!!! NEFRET ULAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Nate gardrobunu bana versin plx. Kim giydiriyor bu elemanları yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 yahu dün gece izledim ikinci bölümünü tam OCnin 2.si olmuş. Klasik elit sosyal ortam. hır gür, milletin birbirine attığı kazıklar... OC yi tekrar izler gibi oldum:) ama fena sardı. diğer bölümlerini çekiyorum şimdi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Wispy said: Nate gardrobunu bana versin plx. Kim giydiriyor bu elemanları yaaa ahah daha bugun nate'in giydiklerine bakmak icin 4-5 bolumu izledim. herifi cidden cok iyi giydiriyorlar, dan'de guzel giyniyor, ama dan icin boyle salas gorunutus verip ustundeki montun aslinda 750$ faln olmasi ise baska bir olay sdag. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Anasını satayım nate in giydiği tek bir ayakkabı 650 dolarmış. YUHA. Ama güzel giydiriyorlar herifler, bilseydim ben de oynardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 abi nate inanilmaz yakisikli bi adam lan, her bolumde uzuluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 hala bitmedi torrenti ya bi izleyemedim. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Ben serena van der woodsen kadınına hastayım. Dehşet bir şekilde takip ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 serena kart be =/ daha once de soylemistim, vanessa en tas hatun dizideki bence, ki ben beyaz ten severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 He he, ben taşlık felan anlamam ya, mimikler felan süper serena da, en güzeli felan diyip iddaada bulunmuyorum. Ama kadın çok şeker.. Hele şu photoshoot bölümünde efsane şeker :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 valla ben de vanessa hayranıyım, serena da direk yaşlı imajı veriyor be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 serena iyi baya, boy pos. vanessa ne ayaka belli deil hic begenmedim tuyu bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Şok Şeker. Bide 25 Agu 87 doğumlu, nasıl kart olabilir ya, beton beton ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 yaşlı gösteriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Abi yok be kameradan o :D Allaaam aşık oluyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 2x03 off Chuck Bass (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 He he, Chuck Bass direk favorim zaten, giyimden konusmaya adam süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar