cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 201 izledim öle aman aman bişi yok, barışması gerekenler barıştı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 oha angutum ben kacirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 lol hiç değilse bu sefer yarım bırakmıyosun 2-3 gün gecikmeliden bişi olmaz prison break gibi olmasın da bu da=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ahah yok rapidshare'den cekiyorum simdi de, o prison olayi sonradan dank etti bana benim arastirma yaptigim donemlere denk gelmisti o bolumler, o kadar salak olaylar olmustu ki eeeh demis ve birakmistim izlemeyi, sonra orada bitti gibi yer etmis zihnimde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 dizide zilyon tane müzik parçası geçiyor bu arada, http://www.tvshowmusic.com/shows/gossipgirl/season01.html birinci sezonun parçalarını şöyle bir toplamak istedim ama kafayı yedirdi, o müzik süpervizörü bi hatun var Alex midir nedir nerden bulmuş etmişse bayağı hoş parçalar var neyse demek istediğim "aman hocam uğraşma bak burda var derlenmişi" diyebilecek biri çıkarsa özel mesajla link versin pls ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 burdaki bütün parçalar şimdi sadece bi sezonda çalan parçalarmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 üstteki daha iyimiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 sey baya iyi, "i got it from my mama" diye bi sarki var lacrosse oynarlarken calan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Llama said: burdaki bütün parçalar şimdi sadece bi sezonda çalan parçalarmı evet birinci sezondaki bütün parçalar bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 bu kadar parça olcagı aklıma gelmezdi bi sezonda kim bilir kaç sezon olcak ve parça yetişmez adamlara artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ben de başlık açmayı düşünüyodum dizi müziklerinin yazdığı bi site var mı falan diye sağoalsın blackrose ben hepsini toparlamayı düşünüyorum, eğer başarabilirsem zipleyip rapid yaparım hepimize yarar=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ulaaa belej değilmiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 hala alt yazısı çıkmadı haa delirtiyor adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Llama said: kosper kızmısın sen ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 elimde her bölümün şarkıları olan rarlar var buraya koyamıyorum doğal olarak isteyen söylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ben istiyorum.. linkleri atarsan sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bende istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 OC 2 olmus bu... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 yapımcıları aynı zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 çok dangalak bir dizi ya nasıl sevdiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 izledikce bagimlilik yapan bir dizi. Zaten killanmistim "lan bu diziyi Josh Schwartz mi yapmis" diye ve oyleymis zaten. Adamin her dizisi ayni temada... 1. esas oglan var, halk cocugu veya nerd veya ikisi 2. cok cok guzel kiz var, cok populer veya ulasilmaz 3. kiz cok klas ama gel gor ki bizim nerde asik 4. esas oglan paso milleti dovuyor harika ortam... direkt teen dizisi :D ve bu sefer neyse ki 15-16 yasindaki insanlari 21 yasindaki aktor / aktirstler oynuyor, OC gibi 30 yasinda herifler degil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 bu arada dan'in kardesi olan kiz balli sutmus :/ yas 15 mis gerci ama yine de O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 yeni bölümü izliyemedim daha ben azmo.. nasıldi sen izledinmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 serena ne yapıyor öyle otobüste bee : )) ramazan ramazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ben daha ilk sezonun 8. bolumundeyim. dizi ayni oc. bu kadar benzeyemez yahu. - Gururlu ama fakir genc (bizi temsil ediyor) - Yakisikli, zengin ama aslinda super bi herif (nathan) - Tiksinc, igrenc ama yine de zaman zaman sempatik gelen adam - Guzel, zengin ama aslinda ici iyi olan bir kiz - kankasi da guzel, tam prenses ama ailesel sorunlari var. - dolandiricilik yuzunden basi belaya giren ebeviyen - istemedigi partilere suruklenen ama orada da estiren cocuk - Cok ama cok "COOL" bir baba bu kadar benzeyemez yahu... ama izliyoruz. Josh schwartz'in klasik "senin benim gibi adamlarin elit insanlarin ortamina girme maceralari" temali teen dizisi, ama gel gor ki bir klisesini bozmus, o da yahudi bir basrol oyuncusunun olmamasi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar