napae Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyla alakasız olarak; Sarah Jessica Parker ne çirkin kadındır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 cirkin ama havali. bi cekiciligi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 konuyla alakasız olacak ama mr. big nası bi adamdır asıl? ^^ ütopik bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Juliet nasıl bi bitchtir yaw:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ehu fena olmadi juliet aslinda ya =) daha cok drama cikiyor iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 bu arada jenny tam olarak ne yapti orda sim olayinda tam analayamadim serena'ya gelen mesajlar ona geliyordu o cevap yaziyordu ama serena'dada bi sim vardi varmidir oyle bi teknoloji sim karti kopyalayip birini gelen smslere kapamak ? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Raina Thorpe'u hiç sevmiyorum ben. Gıcık karı sdjfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 napae said: Raina Thorpe'u hiç sevmiyorum ben. Gıcık karı sdjfk +1 birde çok çirkin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Bi Blair'le Dan kalmıştı zaten öpüşmeyen shdjks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 işte o spoilerın olacağından korktuğum için bırakmıştım diziyi o da olmuş. iyiki bırakmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 chuck bahtsız kardeşim benim sen git bi uzakdoğu yap gel eskisi gibi bu olanlardan sonra başka türlü kafanı toplayamazsın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 4.21 bu zenci herif ne pis çıktı arkadaş blair e bir şey olursa chuck oyar lan seni 4.sezon finali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bu diziyi izleyen var mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 sezon finalımı aobbbb bitmesin yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ben izledim 3 sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 sonra ben de üzüldüm biraz ama izlerken iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Azure_Knight said: 4.sezon finali Yine mi Georgina geliyo arkadaş, meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 yaw şu dizinin random iki bölümünü bi şekilde izlemek zorunda kaldım, liseli kadroyla yalan rüzgarı gibi bişi galiba. kimin eli kimin şeyinde belli değil, hababam random sevişiyolar. bi tane de aklımda kalan chuck bass diye karakter var onun da ismini kim koymuşsa süper koymuş. uçana chuckıyo kaçana bassıyo galiba bu mudur dizi, başka olayı var mı kaçırdığım? yani ne bileyim, sırf ismini duyunca direkt tiki kız dizisi gelmişti aklıma, bugün izlediğim bölümde de benzer hava yakaladım ama patide de 40 sayfaya yakın konuşulmuş merak ettim kaçırdığım bişi mi var diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Rewendor said: bi tane de aklımda kalan chuck bass diye karakter var onun da ismini kim koymuşsa süper koymuş. uçana chuckıyo kaçana bassıyo galiba asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 son bölüm dizinin en heyecanlı bölümlerindendi,gossip girl'ün kimliğinide öğrendik sonunda oh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 bence o değil haber yollayan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 ya bass hastanedeyken kim kan vermişti buna serena mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kessell Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 annesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 3. sezon finalini izliyicem birazdan, 3 sezon gelip sonra ara verdiydim, şimdi pazartesiye kadar tatil, 2 sezon akarım oww yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar